NovinkySeriály

Drsný původ zaklínačů se představuje v prvním teaseru k Blood Origin

Na konci druhé řady Zaklínače je schována menší lahůdka pro všechny fanoušky. První oficiální teaser k prequelu Zaklínače jménem Blood Origin (Krvavý Původ). V seriálu bychom se měli dostat až 1200 let před příběh slavného zaklínače Geralta z Rivie. Tedy přesně do období Konjukce sfér. Procesu, během kterého se setkalo několik různých zemí z různých vesmírů a lidé a jiné různé bestie se objevili v zemi elfů.

Tento prequel by měl ukázat jak drsný svět díky tomu guláši vznikl, včetně objasnění důvodu, proč nakonec bylo nutné vytvořit zaklínače. Přeci jenom jak hlásá samotný teaser, každý velký příběh má svůj původ. Podíváme se tedy do období, kdy ještě ve světě nežilo tolik lidí a všechny rasy se tak nějak zvládli prostě tolerovat. Uvidíme jak se s touto velkou předlohou Netflix popasuje. Přecejen teď mají úplně volnou ruku, protože tvůrce světa Zaklínače, Andrzej Sapkowski se s něčím, jako je vytvoření pořádné historie svého světa nikdy nezaobíral. Aspoň už jsou nám známé i nějaké postavy jako Fjall, Eadas nebo Niamh.

A co myslíte vy. Bude to propadák nebo se Netflixu podaří historii světa Zaklínače využít na maximum?

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button