NovinkyPC

King Arthur: Knight’s Tale – Co až dokončíte příběh?

King Arthur: Knight’s Tale je hra na pomezí tahové strategie a tradičního RPG, která brzy bude dostupná jako Early Access. Hrajete za za Sira Mordreda, bývalého nepřítele Krále Artuše. Poté, co se navzájem zabili, přivedla Paní Jezera Mordreda zpět, aby bojoval proti pravé noční můře. V podstatě po vás chce, aby jste dokončili co jste začali a zabili Krále Artuše. Nebo spíše to, co se z něj stalo.

Autoři hry z Neocore Games přišli s novým videem, které se zabývá tím, co se stane až dohrajete příběhovou kampaň. Slibují, že i poté budete mít co dělat. Předně je zde invaze Formorianů, kterou je nutné zastavit. Po mapě se náhodně objevují mise, ve kterých čelíte náročným výzvám, jako mýtičtí bossové a různé úkoly. Utkáte se i s králem Formorianů Balorem. Kromě nových bossů a úkolů na vás čekají nové mapy, speciálně připravené pro PvP. Utkejte se s ostatními hráči a zjistěte, kdo z vás je největší bojovník. Tvůrci mají v plná podporovat King Arthur: Knight’s Tale i po vydání, a to podle svých slov velmi dlouho, za pomocí sezón a DLC. Sezóny představí nové frakce a nové endgame bossy. Hra se pyšní zajímavým příběhem, o kterém se více dozvíte na oficiálních stránkách. Early Access bude dostupný od 15. 02. 2022, takže pokud vás hra zaujala, zapište si to do diáře.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button