HryNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

NFT ve S.T.A.L.K.E.R. II bylo až moc cheeki breeki

Toho, že do her začíná pronikat letošní trend ve formě NFT jsme si jistě všimli všichni. Jako první se tohoto trendu chytil Ubisoft a již nyní se v Ghost Recon: Breakpoint můžeme “těšit” Na speciální kus výstroje se kterou bude spjatý NFT token. Ovšem do dnešního dne to vypadalo, že se tento trend dostane i do očekávaného titulu S.T.A.L.K.E.R. II. To se ovšem fanouškům série moc nezamlouvalo.

A jak se mělo NFT do S.T.A.L.K.E.R. II dostat? Vývojáři z GSC Game World uzavřeli dohodu s DMarket, což je obchod, ve kterém můžou hráči videoher obchodovat se svými herními předměty za reálné peníze. Nedávno do své nabídky zařadili i NFT tokeny. Toho se hned chytli v GSC Game World a připravili si pro své fanoušky na první pohled neodolatelnou nabídku. Stát se Metačlověkem v jejich vlastním Metaverse. S.T.A.L.K.E.R Metaverse abych byl přesný. A zároveň se stát NPC ve světě S.T.A.L.K.E.R. II.

Všechno to znělo dobře. Ovšem hráči s tímto nebyli úplně spokojení.

Stačí si přečist odezvu od hráčů u tohoto tweetu a hned pochopíte, že se tento nápad opravdu téměř nikomu nezamlouval. Až na pár jedinců, kteří kryptoměny a NFT brání zuby, nehty, jelikož do nich pravděpodobně investovali veškeré své finance.

Na základě negativních reakcí se pak vývojáři rozhodli celý projekt zrušit a ve hře tak neuvidíme NPC vytvořené na základě reálných lidí nebo se vlastníci onoho tokenu nebudou prohánět po Zóně v Metaverse.

Oficiální vyjádření vývojářů

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button