HryNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Gollum vylézá z jeskyně

The Lord of The Rings: Gollum, nový titul ze světa J.R.R Tolkiena, se chlubí novými záběry. Ve filmovém traileru se nám blíž představuje Gollum rozdělená osobnost a to jak hobita zničeného mocí Prstenu ovlivňuje v rozhodnutích. Právě toto by mohlo být jedním z klíčových aspektů hratelnosti v nadějném titulu z dílny studia Daedalic Entertainment.

Dále pak v ukázce můžeme vidět i to k jakým činům rozdvojená osobnost Golluma vede. Stvoření pokroucené jak psychicky tak fyzicky se v minutovém filmečku musí postavit skupině Orků. Nejdříve se kolem nich chce proplížit. Jeho druhé já si ale říká, že by na ně raději převrátilo kotel plný rozžhavené oceli. Je dost možné, že se ve výsledném produktu dočkáme více takových okamžiků. Trailer samotný se nám představil na letošním ročníku The Game Awards spolu s tunou dalších nadcházejících titulů o kterých si můžete přečíst v našem článku, shrnujícím tuto akci včetně vítězů jednotlivých kategorií.

Titulu se dočkáme během roku 2022 na PC, PS4, PS5, Xboxu Series X a S a Xboxu One.

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button