NovinkyPCPS5Xbox Series X

Sons of the Forest – očekávaný survival dorazí příští rok

Očekávaná hra Sons of the Forest je pařba v survival stylu od studia Endnight Games. Titul navazuje na předchozí dílo s názvem The Forest. Pokračování bylo ohlášeno už v roce 2019 na vyhlašování cen Game Awards, ale od té doby se na svět moc informací nedostalo. To je už naštěstí minulostí a my tu teď máme trailer i s ohlášeným datem vydání. Sice si ještě chvilku počkáme, ale pořad je to blíž, než k vydání dalšího dílu Zaklínače. Datum vydání je totiž stanoveno na 20. května 2022.

V traileru je krásně zobrazen i gameplay. Systém prohledávání světa a jeskyní je stejný jako v předchozím dílu. Nepřátelé jsou plíživé potvory o kterých ale zatím moc informací nemáme. Podle všeho jim naštěstí stačí pár broků do květáku z pumpovací brokovnice a měli by dát pokoj.

Závěr traileru je malinko depresivní, a já z něj mám malinko rozporuplné pocity. Ale možná jsem jen trochu přecitlivělý. Sons of the Forest mělo dorazit letošní rok, vývojáři si však na vývoji chtějí dát záležet a představit hru v celé své kráse. To je rozhodně šlechtí a já se na pokračování těším. Prvotně se dočkají hráči na PC. Verze pro konzole zatím nebude, ale je dost pravděpodobné že dojde i na rozšíření pro PlayStation 4 a možná i na PlayStation 5.

Nezapomínejte na naši soutěž Adventní kalendář. Stačí sledovat naše příspěvky, odpovědět na jednoduchou otázku a možná vyhrajete hodnotné ceny. Výhry denně až do štedrého dne. Tak to koukejte využít.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button