NovinkyPC

Marvel MMORPG je potvrzeno

Následujících pár let bude pro fandy her s tématikou Marvel doslova požehnáním. Máme potvrzený titul Marvel’s Spider-Man 2, který by měl přijít v roce 2023 a také Marvel’s Wolverine. A nesmíme ani zapomenout na hru Marvel’s Midnight Sun. Není to prostě ráj? Mohlo by to výt lepší? Mohlo. EnaD Global 7 na své čtvrtletní prezentaci s investory prozradilo, že se chystá AAA MArvel MMORPG a vyvíjet ho bude Dimensional Ink Studios, stejný vývojář který stojí za titulem DC Universe Online.

O projektu zatím nemáme bohužel žádné další podrobnosti. Jediné co víme, tak že se ho v nejbližší době nedočkáme. Projekt je vedený v kolonce  „dlouhodobější “ vydání. Tím se dá říct, že se nachází v rané fázi vývoje.

Na typu zpracování se můžeme zatím pouze dohadovat. Ale když se podívame na projekty studia Dimensional Ink Studios, tak nějakou představu mít můžeme. Ale taky nás můžou překvapit a přijít zcela s něčím novým.

Vývoj hry vede Jack Emmet, který je vedoucí týmuvýše zmiňované hry DC Universe Online.

Ale než nám vývojáři prozradí něco dalšího, tak se zatím můžete ukájet krásnou přírodou a prožívat historické okamžiky slavných Rally závodů ve WRC 10. Bezplatná aktualizace stojí za to.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button