NovinkySeriály

Hawkeye je tu! Marvel vypustil trailer na chystaný seriál

Tak už i Hawkeye se dočká vlastní série. Po seriálech WandaVision, Loki a Falcon and the Winter Soldier se dočkáme osmidílné série na Disney+ už tento rok. Premiéra prvního dílu je plánovaná na 24. listopadu. Trailer představuje velkou nálož akce, vtipu a ukazuje i co bude hlavní zápletkou seriálu. Krom toho se taky dozvíme, že Captain America dostal dokonce i svůj vlastní muzikál.

Hawkeye bude předávat žezlo?

Clint Barton si po prvním lusknutí Thanose vytrpěl hodně. Prakticky přišel o celou svoji rodinu, a tak se vydal na cestu osamělého bojovníka pod jménem Ronin. Jakmile se však Avengers podařilo napravit jejich selhání, začal zase sekat latinu a vrátil se ke své rodině. Ale bohužel si nadělal spoustu nepřátel a ti mu to nechtějí nechat projít. A to ještě zrovna když jsou Vánoce. Clint se ale nehodlá jen tak vzdát a tak se s nimi pustí do křížku, protože Vánoce strávené s rodinou jsou tím jediným, na čem mu teď záleží. Do cesty se mu ale připlete i tajemná postava, která kopíruje jeho styl boje a dokonce používá i stejný převlek.

Hawkeye přijde na to, že dotyčná osoba je Kate Bishop, která ho obdivuje a chce být jako on. Clint se rozhodne Kate vycvičit a naučit ji vše, co zná. Kate je skvělá žačka a má neskutečný talent, ale je nerozvážná a do všeho se vrhá po hlavě. Na scéně se ale také objevuje Yelena Belova, která má za to, že Hawkeye je zodpovědný za smrt její  „sestry“ Black Widow. To asi pěkně zamíchá karty.

A kdo má tohle všechno na svědomí?

Hlavní role Hawkeye se ujal opět Jeremy Renner. V roli Kate Bishop se představí herečka Hailee Steinfeld. Počkáme si, jakou roli v této sérii sehraje herečka Florence Pugh jako Yelena Belova. Půjde Clintovi po krku až do konce, nebo ji čeká prozření? A matku Kate Bishop ztvární hvězda hororových trháků Vera Farmiga. Seriál vytvořil Jonathan Igla a je také i jeho hlavním autorem. O režii se podělila celkem tři jména. Rhys Thomas (Smrt v ráji, Black Books) a duo Bert a Bertie (Troop Zero). Tak uvidíme, co se jim podařilo namíchat.

Všechny dosud vydané minisérie byly (alespoň podle mě) super. Naváže Hawkeye na jejich úspěch a převezme štafetu? Já pevně doufám, že ano a jestli máte rádi superhrdiny, tak se můžete mrknout, že i Supermanovi může trochu šibnout.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button