AnimeNovinky

Prequel Jujutsu Kaisen bude nejspíš děsivější než originál

Prequel v tomto případě není asi to správné slovo. Film Jujutsu Kaisen 0 je totiž inspirován manga sérií Tokyo Metropolitan Curse Technical School. Ta vycházela v roce 2017. Když ale v roce 2018 vyšla první oficiální manga Jujutsu Kaisen, z Tokyo Metropolitan Curse Technical School se stal prequel jménem Jujutsu Kaisen 0. No a ten se nyní dočká i filmového zpracování a to už na konci tohoto roku. Bohužel pouze v Japonsku což pro nás znamená, že se pravděpodobně dočkáme dříve 2. série Jujutsu než filmu. Ale koho to štve, je to přece „prequel.“

Hlavními postavami filmu jsou Yuta Okkutsu a Rika. Problém ale je, že Rika zemřela už před šesti lety a nyní když Yutu zachránila, vyplouvá na povrch více než jedno zajímavé tajemství. Tito dva se nakonec setkají s Jujutsu mágem Satorou Gojem (kterého můžeme znát i z anime Jujutsu Kaisen), který je oba pozve, ať se stanou žáky Metropolitan Curse Technical School.

Dobré zprávy nekončí, filmu se ujalo slavné studio Mappa a režie známý Sunghoo Park. Bohužel jediné co zbývá, je prostě čekat. Film se dostane do světa asi až během příštích dvou let, protože jak je známo bývá to s japonskými filmy občas běh na dlouhou trať. No a pokud tuto sérii vůbec neznáte, podívejte se o čem to celé vlastně je.

https://www.youtube.com/watch?v=vsFB4xd76oo

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button