NovinkySeriály

Cowboy Bebop se ukazuje v prvním traileru na Netflixu

Nadcházející hraný seriál na motivy japonského anime se konečně ukázal v prvním traileru. První série seriálu Cowboy Bebop se představí v první sezóně s 10 díly na streamovací službě Netflix. V hlavních rolích se představí John Cho (Zahulíme uvidíme, Star Trek), Daniella Pineda (Mr. Roosevelt, Jurský svět: Zánik říše) a Mustafa Shakir. Na uvedení se těšte už 19. listopadu.

Děj seriálu se odehrává v roce 2071 a vypráví dobrodružství třech lovců odměn, kteří mají velmi hluboko do kapsy a proto berou jeden kšeft za druhým. Trailer ukazuje, že seriál se poměrně liší od anime předlohy a svojí stylizací se hodně podobá například filmu Speed Racer. Tedy samozřejmě až na to neonové peklo.

V traileru uvidíme scény kdy se parta potkala a začali spolupracovat a také mnoho bojových scén včetně zbraňového arzenálu. Ale jak to tak bývá, tak ne všechno se vyvíjí zcela růžově a parta spadne i do situací, kdy jejich přátelství a loajalita bude podrobena drsné zkoušce. Seriál je nabitý akcí, vtipem a napětím.

Cowboy Bebop nesmí proběhnout bez povšimnutí

Na tento seriál se určitě těší spousta fanoušků. Anime seriál je dnes už kultovní legendou, která měla premiéru už v roce 1998. Tak snad se amíkům podaří seriál skvěle natočit, aby to nedopadlo tak, jak se bohužel častokrát děje. A to, že nejlepší na celém díle je právě trailer.

Tak tohle máme za sebou. Ale neříkejte mi, že nevíte o chystaném seriálu Sandman. Na ten taky rozhodně nesmíme zapomenout. Trochu si ho připomeneme.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button