Google StadiaNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Instinction – Dinosauři kam se podíváš a vy mezi nima

Novozélandské studio Hashbane upoutalo pozornost s blížící se akční adventurou. Připravte se na parádní boj, průzkum nevyzpytatelného prostředí a velké množství hádanek k rozluštění. Instinction vyjde na PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series X/S. K tomu bude i na Google Stadia a Nintendo Switch. Přepokládané datum vydání je září 2022.

Přerostlá ještěrka? Nevadí, v báglu mám někde raketomet

Ve hře Instinction na vás čeká spousta hlavních a vedlejších misí v nepřátelském prostředí. Nebezpěčná džungle, proměnlivé počasí a taky hlavně budete mít za zadkem vyhynulé predátory. Vaším úkolem je sbírat artefakty, které tu po sobě zanechala neznámá civilizace, která je už pryč. Nebo taky ne. To se dozvíme během hraní.

Proti vám nebude stát pouze džungle, kde můžete kdykoliv zahučet do podzemí a utopit se v podzemní řece. Po krku vám půjdou hlavně masosauři. Těch si ve hře užijeme skutečně velkou řadu. Už teď tvůrci slibují více než 20 druhů. A většina z nich vám bude chtít ukousnout palici. Ale máte jednu výhodu. Můžete s sebou tahat velký arzenál zbraní, který si můžete libovolně upravovat během hry. Najdete zde všechno od equipu pro ruční boj až po bouchačku, po které to bude muset i T-REX chvilku rozdýchat. Ale opatrně. Munice není nekonečná a ještěrky u sebe náhradní zásobníky nemají.

A proto přichází na řadu starý dobrý průzkum. Pokud chcete doplnit inventář, tak se budete muset pořádně snažit. Hra je téměř celá založená na průzkum prostředí. Lovu zdar.

Na tuhle hru si ještě chvilku počkáme. Ale už víte co si pro nás chystá Xbox Game Pass do konce tohoto roku na PC? Jestli ne, tak by vás to mohlo a hlavně i mělo zajímat. Je to pecka.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button