HryNovinkyPC

Baldur’s Gate 3: Forging the Arcane vás donutí čarovat

Hru Baldur’s Gate snad ani není potřeba představovat. Milovníci RPG jistě křičeli nadšením a skákali minimálně až na střechu u sousedů, když nám ze studia Larian oznámili pokračování této kultovní pecky. Nebo jsem to děla jen já? Každopádně titul máme už nějaký pátek v předběžném přístupu a Larian si řekl, že nedat nám občas nějaký ten kontent, to by nás mohlo trochu naštvat. Proto tu máme update jménem Baldur’s Gate 3: Forging the Arcane.

První a to nejdůležitější, co nám nový update nabídne, je rovnou celá nová lokace. Jedná se Grymforge, pevnost pohřbenou hluboko pod podtemnem (underdark). Larian slibuje, že nová lokace obsahuje hodiny nového obsahu. Nové questové linie, bojová střetnutí nebo nová zajímavá NPC. Zkrátka obsah, který opravdu zabaví a ne jen kosmetický balíček.

Forging the Arcane dále do hry přináší novou třídu. Hrát nově můžete povolání sorcerer, který se dále specializuje buď na Wild Magic, nebo Draconic Bloodline. Wild Magic se zaměřuje na rozpoutání chaosu a manipulací s osudovými silami. Draconic Bloodline se zase zaměřuje na elementární kouzla, která dědí podle draka, ze kterého pochází jeho krevní linie.

Vylepšení se dočkal i souboj na blízko, kde se Larian snaží zaměřit na větší variabilitu. Dále tu máme různá grafická vylepšení, jako například nové efekty částic. Seznam změn je opravdu dlouhý a je dobře, že se nás Larian snaží zabavit, než jejich titul opustí Early Access. Vývojáři neuvádí přesně datum vydání, ale rádi by stihli rok 2022. Což zní lehce děsivě. Na druhou stranu, chceme dokonalé pokračování a Larian si nejspíš uvědomuje, jakou má zodpovědnost. Jen ať si dají záležet a výsledný produkt opravdu stojí za to.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button