NovinkyPC

Chovat rybičky ve hře Skyrim? No problemo

Desetileté výročí od vydání hry Skyrim nám přinese spoustu zajímavých aktualizací. Hra vyšla 11. listopadu 2011 a stále se drží v žebříčku nejhranějších RPG her zatraceně vysoko. To je prostě úctyhodný výkon. Víme, že k výročí dostanou hráči novou funkci rybaření. Ale to není všechno. Navíc si totiž ve svém domě z DLC Hearthfire můžeme i začít stavět akvária a starat se o rybičky. Bezplatná aktualizace přijde v den výročí.

Bethesda uvedla na Twitter účtu i malou ukázku z nového updatu

Studio Bethesda, které stojí za vývojem Skyrim, na svém Twitteru ukázalo dokonce i desetisekundové video z toho, na co se můžeme těšit. V akváriu žije hned několik druhů ryb pohromadě a můžeme si je vyzdobit i vkusnou dekorací jako jsou rostlinky, mušle nebo naplavené dřevo. Kromě toho všeho si nějakou tu dekoraci můžeme pověsit i na zeď. Zřejmě legendární úlovky, které se nám podaří chytit během rybaření.

Celé je to vlastně naprostá volovina, ale určitě potěší. Obzvlášť hráče, kteří se ve volném čase věnují rybaření. Nevím kolik vás je, ale určitě se někdo najde. Ale pokud vám rybaření jako sport nebo kratochvíle nic neříká, tak paření určitě jo. Co spojit příjemné s příjemným? Máme pro vás recenzi hry RiMS Racing.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button