HryNovinkyPC

Call of Duty: Vanguard Zombies – Náckové to zase zpackali

Stále občas přemýšlím, kde se vlastně vzali v CoD zombie a jak tenhle nápad sakra vůbec uspěl?! Jedná se spíš o řečnickou otázku. Vzpomínám na dobu, kdy se zombie staly znovu populární (tahle vlna se zase určitě vrátí). Zombíci byli pomalu i v dětských pohádkách a můj hipe postupně přešel až v nechuť hrát cokoliv, kde mi po obrazovce couraly mrtvoly. CoD to samozřejmě taky zkusil. Nenápadný mód pomalu získal obrovskou základnu fanoušků a moře popularity. Zombie módy se tak staly nedílnou součástí pomalu každého nového CoD. Proto nám i nový díl představuje Call of Duty: Vanguard Zombies od vývojářů z Treyarch Studio!

CoD: Vanguard Zombies nás tentokrát pošle zpět na začátek. Druhá světová válka, Stalingrad a nepřeberné množství mrtvých. Opět tu máme energii Dark Aether, díky které se tyto oběti válečných zvěrstvech vrátí zpět k životu, ale za jakou cenu? Poprvé jsme se s touto temnou magií mohli setkat v CoD: Balck Ops Cold War. Vanguard navazuje na příběh z Cold War a dále ho rozšiřuje.

Příběh není nijak zvlášť originální, ale k online kooperativní rubačce bohatě stačí. Nacisté si opět zahrávají s okultismem a již zmiňovanou energií Dark Aether. Nebyli by to však nacisti, kdyby něco brutálně nepodcenili, nebo rovnou nepokazili. Konkrétně v tomto případě prorazili díru skrz dimenzionální závoj a Oberführer Wolfram Von Listem tak získal moc oživit mrtvé od jedné z entit obývající Dark Aether. Tato entita má však své nepřátelé a ty se naopak rozhodli pomoci našim hrdinům, kteří se ocitli napospas nočním můrám obývající momentálně Stalingrad.

https://www.youtube.com/watch?v=8swCrPIt4nY

Zaujal vás příběh? Nebo chcete jen nakopat zadek samotnému pánovy temnot? Tentokrát nám neposlouží jen naše spolehlivé palné zbraně, ale ze závoje nám pošlou pomoc i další rebelující entity. Hrdinové tak získají vlastní nadpřirozené vlastnosti. Postavit se samotné smrti můžete 5. listopadu 2021.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button