NovinkySeriály

The Book of Boba Fett – nejznámější lovec bude mít vlastní seriál

Existuje snad nějaký fanoušek Star Wars, který by neznal nájemného lovce jménem Boba Fett? Má cenu vůbec tuhle legendární postavu představovat? Pokud by se přece jen našel nějaký neznabob (hehe), Boba Fett je syn snad stejně legendárního nájemného lovce Jango Fetta. Toho Jango Fetta, z jehož dalších klonů vznikla celá Imperiální Klonová Armáda. Boba Fett je přesně řečeno také jeho klon, Jango ho však vychovával téměř jako svého syna. Po úspěchu seriálu Mandalorian nám tedy Disney představuje svůj další počin – The Book of Boba Fett.

První náznak nového seriálu jsme měli možnost spatřit už v postcreditové scéně na konci druhé sezóny seriálu Mandalorian. Boba Fet (Temeur Morrison) spolu s žoldákem Fennence Shand (Ming-Na Wen) přebírají Jabův bývalý palác a Boba usedá na jeho trůn. Seriál se zaměří na dobrodružství této dvojice a jejich příchod na Tatooine. Zda je získání trůnu finální plán, nebo jen první krok v daleko širším sledu událostí, to zatím nevíme. Morrison se však nechal slyšet, že se v seriálu dozvíme víc o zabijákově minulosti a o tom, kde přesně se nacházel během dění filmu Impérium vrací úder (The Empire Strikes Back). Víc už neřekl a nám nezbyde nic jiného, než si na seriál počkat.

Kdy to bude?

Kolik epizod bude mít chystaný seriál Disney neuvedl. Zatím nemáme ani žádný oficiální trailer. Seriálu se dočkáme ve středu 29. prosince a to pouze na Disney+. Na produkci se podílí Dave Filoni a Jon Favreau, kteří mají na svém kontě již zmiňovaného Mandaloriana. To nám dává nemalou naději, že The Book of Boba Fett by mohl dosahovat stejných kvalit. Natáčení začalo údajně už v listopadu. Temeur Morrison poté v červnu oznámil, že je natáčení u konce. Disney nám už jednou ukázal, že seriály ze Star Wars universa umí líp než filmy. Doufejme, že se zadaří i tentokrát, jelikož pozadí tohoto obávaného zabijáka určitě zajímá nejednoho fanouška!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button