NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Už máte předobjednáno Hot Wheels Unleashed?

Jestli jste byli aktivní na českém herním internetu alespoň v posledním půl roce, určitě vám neunikla chystaná herní adaptace na angličáky Hot Wheels. Tuhle klasickou hračku, kterou měl ve škole každý malý klučina, známe fakt všichni. Zkoušeli jsme, co auta dokážou, jestli přežijí pád z okna našeho paneláku a tak dále. Herní adaptace je tak trošku splněný sen. Konečně si můžeme hru taky předobjednat, tak na co čekáte?

Hot Wheels Unleashed jako druhá TrackMania

Nové Hot Wheels Unleashed vyvíjí studio Milestone. To má už za sebou různé sportovní hry a zkušeností tak mají bez pochyb více než dost. Už z prvních záběrů je vidět jasná inspirace v dnes již legendární sérii TrackMania. Závody na předem vytvořených drahách, různé skoky, stunty a co nejrychlejší cesta do cíle, to hraje prim v nově chystaných závodech. Hra nabídne jak single player, tak hraní online. Budeme mít možnost vytvářet vlastní tratě a následně na nich závodit a především, všechna ikonické autíčka, která jsme sbírali a měli doma v pokojíčku, teď uvidíme v opravdové akci přímo na herních monitorech. Hru si můžete předobjednat už dnes pro PC a konzole staré i nové generace. Hra vychází už 30. září!

K dispozici jsou 3 edice

Pokud hru předobjednáte na Steamu, máte na výběr ze 3 různých edic hry. Ta největší zvaná Ultimate Stunt Edition nabízí ten největší balík, co můžete dostat. Mimo samotné hry obdržíte za cenu 2 300 Kč další 3 speciální balíčky s auty, tzv. Hot Wheels pass Vol. 1, který nabídne dalších 10 vozů, 3 moduly pro stavění tratí a další rozšíření a následně obdržíte ještě pass Vol. 2, který přidá dalších 5 aut a různé kosmetické doplňky. Tou největší výhodou je pak přednostní přístup do hry o 3 dny dříve, to znamená, že hrát můžete už 24. září! Menší edice zvaná Collectors Edition nabízí za cenu 1 800Kč stejné rozšíření speciálních balíčku s auty a kosmetické předměty do hry, ale už bez přednostního přístupu do hry. Zakoupit si můžete i klasickou, základní edici hry za cenu 1300 Kč. Kterou z edic volíte vy? A chystáte se hrát nově plánované Hot Wheels Unleashed?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button