NovinkyPC

Survival hra V Rising odhalila svůj gameplay trailer

Vzpomínáte si, jak jsme vás informovali o hře V Rising už v květnu? Ne? No tak to je třeba napravit. Já vám to malinko připomenu. Jedná se o survival hru s otevřeným světem od švédského studia Stunlock Studios. Jako gotický upír se probudíte do světa, který ovládají lidé. A proto nebude vůbec snadné přežít. Stanete se dalším upírským vládcem a podrobíte si celý svět?

Postavit si hrad, lačnit po krvi a řezat se s hordou nepřátel – to je V Rising

Princip hry je prostý. Probudíte se po staletém spánku hladový, zesláblý a zranitelný. Takže je třeba si najít pořádný úkryt, který si postupem času, tvrdé dřiny a získáváním surovin můžete vylepšit až na honosné sídlo. Úkryt máme, ale co s tou slabostí? Jste přece krvežíznivý parazit, který nezná nic jiného než pít lidem krev. Když tak přemýšlím, kolem nás se potuluje spousta upírů. V přeneseném slova smyslu, samozřejmě. Ale zpět ke hře. Lidé vás mezi sebe nepřijmou, takže je prostě vysajete do sucha. Naberete zpět svoji energii a je to. A na závěr přece nemůžete běhat po světě s holým zadkem. Prozkoumávejte svět, drancujte tábory a nějaký ten equip se taky vyloupne.

Ve hře na nás čeká kromě bitek s lidmi i nějaký ten fight s kouzelnými bytostmi z lesů a hor. Svět je obrovský, takže se v něm pohybuje i mnoho nestvůr, které je taky třeba naučit pokoře. Hlavně nelezte na slunce. Ale to vám snad připomínat nemusím.

Hra nabízí jak single player, tak i hru pro více hráčů. Můžete tedy hrát buď spolu, nebo dokonce bojovat proti ostatním hráčům a válčit o místo vládce upírů ve světě. Je to zcela na vás. Hra zatím nemá dané datum vydání, ale můžete se zaregistrovat do beta verze. Jakmile bude datum vydání prozrazeno, tak si piště, že vám to prásknem.

A tady máte slibovaný gameplay trailer.

Nebo se víc těšíte na další díl Darkest Dungeon? Na podzim se chystá otevření beta verze. Mrkněte.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button