AnimeNovinky

World’s End Harem nejspíš opět naboří hranici anime a hentai

World’s End Harem bude zřejmě další anime, které vstoupí do tohoto světa a naruší tu tenkou hranici mezi ečči a hentai. Ostatně pokud jste v poslední době aspoň trošku sledovali svět anime, tak víte, že se z toho stává trend. A vypadá to, že Ishuzoku Reviewers nebo Kaifuku Jutsushi (více zde), byly jen takové lehké předkrmy před touhle čuňačinkou.

Zápletka World’s End Harem je úplně jednoduchá. Hlavní postava Reito Mizuhara trpí vzácnou nemocí, kvůli které je uveden do tzv. kryostáze. V té má čekat, dokud lidstvo nepřijde na způsob, jak ji vyléčit. O pět let později je probuzen a místo toho, aby získal lék na svou nemoc, zjistí, že celý svět zachvátila epidemie tzv. MK viru. Ten způsobil smrt skoro každého muže na planetě, zůstal jich necelý milion. Mladý Reito se tak dozvídá, že je pouze jedním z pěti mužů v celém Japonsku. No a jaká je asi jeho povinnost? Přeci se zúčastnit reprodukčního programu na přežití lidstva.

Samozřejmě, že toto není jediná zápletka. Reito se snaží najít svou přítelkyni z doby před uspáním a spojit se s ostatními muži, kteří jsou „ždímáni“ svými úkoly. A k tomu všemu zjistit, co se vlastně stalo i s jeho nemocí. Nebudu vám lhát, World’s End Harem je prostě šílenost, která je ale neuvěřitelně populární a navíc vychází ve slavném Shonen Jumpu. Tudíž nechci předem soudit knihu podle obalu. Každopádně koukněte na trailer, který vám asi ukáže přesně to maximum, které potřebujete vědě. Připravte se na další boření hranic. A vůbec neřešte, že je to prostě japonská Sexmise.

https://www.youtube.com/watch?v=F3YMLC5wV4o

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button