MMO NovinkyNovinkyPC

COREPUNK představil tvorbu postavy a oznámil další odklad!

COREPUNK je vysoce očekáváným top-down MMORPG projektem, který už byl nejednou odložen a i přesto neztratil skoro nic ze své masivní komunity fanoušků. Může za to pravděpodobně fakt, že hra vypadá v každém videu lépe a lépe, ale i to, že se jedná o unikátní kombinaci MMORPG s MOBA prvky. COREPUNK nám navíc přinese studio Artificial Core složené z bývalých vývojářů World of Warcraft, League of Legends a dalších projektů, takže se rozhodně máme nač těšit. Vývojáři na hře dělají již více než pět let a očividně nechtějí nic zkazit, protože beta testování už dvakrát odložili. Poslední odklad byl mířen na konec tohoto měsíce s tím, že se 21. 8. mělo spustit uzavřené beta testování pro 10 000 hráčů. Bohužel k tomu nedojde a uzavřený beta test tak byl znovu posunut a to až na listopad 2021.

Vývojáři tento odklad zdůvodnili tím, že hra ještě stále není ve stavu, v kterém ji chtějí prezentovat. Narazili totiž na chyby, o kterých si mysleli, že už je dávno vyřešili, ale podle všeho se pletli. Opakující se bugy hold nejsou u žádného projektu něčím neočekávaným, ale jak samotní tvůrci uznali, byli až moc optimističtí. Na jejich omluvu se tedy můžete podívat ve videu níže, ale to samozřejmě není vše.

Aby nám vývojáři COREPUNKu vynahradili další odklad testování, dodali nám nejnovější video z tvorby postavy. Můžeme si tak prohlédnout nepřeberné množství kombinací vzhledů (o kterých vývojáři tvrdí, že nabízí přes 1 000 000 možností) a zároveň zjistit i něco málo o herních třídách!

Každý typ postavy má podle všeho tři různé subclassy. Jako první se ve videu představil Champion se subclassami Destroyer a Ranger (třetí classy COREPUNKu nám představeny bohužel nebyly).

Destroyer je melee hrdina se specializací na obouruční zbraně. Vrhá se přímo do centra bojů a způsobuje masivní poškození. Pokud bojuje ve skupině, může podpořit svůj tým a uzdravovat své spoluhráče.

Ranger využívá luk s šípy. Má k dispozici dva druhy postojů a přizpůsobuje se tak soubojům proti skupině, či jednotlivému protivníkovi. Je jedním z největších damage-dealerů ve hře a dokáženepřátele buď zpomalit, nebo úplně zastavit.

Dalším typem postavy je Bomber, jenž má za subclassy Infiltratora a Blast Medica.

Infiltrator je melee zabiják, který dokáže v krátké době způsobit fatální poškození. K boji využívá dýky a miny. Může se zneviditelnit a lehce tak dorazit nepřátele s nízkým životem.

Blast Medic je ranged support, který využívá granátomet a různé druhy výbušnin. Uzdravuje své spoluhráče, buffuje, ale dokáže využít i crowd control schopnosti (např. vytváří iluze) proti nepřátelům.

Jako poslední se nám představil Warmonger s jeho legionářem a šamanem.

Legionary je tank využívající kopí a štít. Své nepřátelé může omráčit a zpomalit svými mocnými údery a seky, jenž protivníky navíc debuffnou.

Shaman je melee válečník z rodu orků, který dokáže hovořit s duchy zvířat a ovládat různé elementy. K souboji využívají různé zbraně na pěsti jako boxery a drápy. Dokáží označit a stopovat své protivníky.

Z hlediska herních tříd nám podle všeho byl představen pouhý zlomek z toho, co nás čeká. A to je dobře, člověk potřebuje i nějaké to překvapení, že? COREPUNK se tedy rychle blíží a nás zajímá, jestli byste rádi o hře slyšeli i něco více? Co byste řekli na rozhovor s vývojáři a nějaké to exkluzivní info?

Vyjádřete se v komentářích!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button