NovinkyPC

Star Citizen dostává nový obsah i nové lodě.

Datum vydání Star Citizen je sice stále v nedohlednu, vývojáři z Cloud Imperium Games ale na hře pracují. Tentokrát jsme se dočkali nového patche 3.12, Assault on Santon. Ten kromě bugfixů přináší řadu nových gameplay featur a nové lodě.

Tento patch přinesl mnoho nového, mezi ty nejzajímavější novinky patří například podpora Tobii Eye Trackeru. Spolupráci s Tobii oznámilo Cloud Imperium Games pár dní zpátky. Použít můžete “Tobii 4C” a “Tobii Eye Tracker 5“. Létání ve vesmíru tak může být mnohem imerzivnější.

Ve Star Citizen se také objeví nový systém reputace, který zaznamenává hráčovy vztahy s NPC a organizacemi. Díky tomu pak můžete dostávat lépe platící mise. Ve vašem MultiToolu je teď také Tractor beam, díky kterému můžete ovládat menší objekty, ležící kousek od vás. Můžete to dokonce použít jako grapling hook.

Lépe se teď mají také řídit vozidla s pneumatikami a zmenšil se rozdíl v řízení pozemních a vesmírných vozidel. Větší pořádek byl také vytvořen v těžbě, každý hráč se tedy lépe zorientuje.

Boje, a to vesmírné i pozemní dostali několik změn. Ve vesmíru to jsou především nové lodě Esperia Talon a Esperia Talon Shrike. Mnohem propracovanější jsou teď také obrané systémy vaší vesmírné kocábky. Torpéda jsou mimochodem mnohem nebezpečnější. V boji na zemi teď máte možnost upravovat nastavení vaší optiky tak abyste nemuseli nadměřovat vysoko nad protivníka. Sorry nevím jak se tomu odborně nadává.

Najdete také novou lokaci. V Refinery Decks teď můžete prodávat nerafinované materiály. Na stejném místě také můžete provádět několik rafinací zároveň. Doufám že jsem tu nepoužil slovo rafinace mockrát a doporučuji podívat se na trailer

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button