HryNovinkyPCPS4Xbox One

Naruto to Boruto: Shinobi Striker dostává novou postavu | Novinka

Skalní fandové této videohry, nebo Narutofilové o tom určitě už vědí. Ale pro některé to může být skutečná novinka. Hra Naruto to Boruto: Shinobi Striker je videohra ze světa vytvořeného spisovatelem a kreslířem Masaši Kišimotou. Seriál Naruto se stal světovým fenoménem a dodnes platí za jeden z nejlepších. Podle něj bylo vytvořeno i několik her. Shinobi Striker je hra vydaná v roce 2018 a od té doby se přidává stále nový a nový obsah.

Naruto to Boruto nová aktualizace a nová postava

Hra je oproti ostatním hrám trošku rozdílná, nejvíce v tom, že se dá hrát multiplayerově. Můžete si ji zahrát na PlayStation 4, Xbox One a Windows, a má i několik herních režimů: zabrání a následná obrana území, ukořistění vlajky nebo třeba jen obyčejná bitva. Ani v jednom režimu se však bez týmové spolupráce neobejdete, ale vás asi hlavně zajímá nová postava. Tak tady ji máte.

Není jim nikdo jiný než syn samotného hlavního představitele a sedmého Hokage. Asi si teď říkáte, že Narutův syn Boruto už přeci postavu má. To máte pravdu, ale tady postava prošla malinkou proměnou. Ti, kdo sledují seriál asi budou vědět, co mám na mysli. Boruto (Karma) má aktivované nové síly poté, co Momoshiki Otsutsuki využil své poslední okamžiky k vložení své Karmy do Boruta. Takže se vlastně jedná o staronovou postavu. Ale to vůbec nevadí. Celkově je to už přidaná postava s číslem 23. Což je slušné. A myslím že vývojáři budou přidávat dál. Seriál se vyvíjí, tak není důvod od tohoto upustit. Boruto nyní bude moct ovládat několik nových technik jako Boruto Stream nebo Lightning Style: Thunderclap Arrow.

Takže rozhodně žhavte ovladače, klávesnice a kdoví co všechno, protože vylepšený Boruto nakope zadky všem. Ovšem s malou pomocí vašeho skillu.

A určitě mnoho z vás rádo využívá nějakou streamovací službu. Budu hádat, že Netflix bude mít asi velké zastoupení. Už jste slyšeli, že Netflix uzavřel smlouvu na filmy od Sony ?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button