aniMAGNovinkyTéma dne

aniMAG #14 – Více Konosuby, Boku no Hero i Tate no Yuusha

Ve čtrnáctém vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #14 je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Divadelní představení „Štítového hrdiny“ má za sebou premiéru

Několikaměsíční odkládání končí a divadelní adaptace Tate no Yuusha no Noriagari (neboli Rising of the Shield Hero) se 15. července 2021 v Tokiu konečně dočkala premiéry. Představili se:

Naofumi Iwatani: Yuuya Uno

Raphtalia: Karin Isobe / Elena Kamata (dítě)  

Filo: Yuuna Sekine 

Motoyasu Kitamura: Yuuya Asato  

Ren Amaki: Riki Tanimizu 

Itsuki Kawasumi: Taiga Fukazawa

Erhard: Maruyama Atsushi 

Myne Sophia / Malty S. Melromarc: Sarah Emi Bridcutt

Co vám budu nalhávat, herci vypadají v kostýmech naprosto famózně, Japonci tyhle adaptace prostě umí. Tak snad se představení vyvedlo.

Eiičiró Oda poslal francouzskému prezidentovi kresbu One Piece

Francie je známá tím, že je jedním z největších fanoušků japonské popkultury, přičemž právě manga a anime má v zemi podstatné místo. Ostatně i sám francouzský prezident Emanuel Macron přiznal, že je velkým fanouškem One Piece. Když se to dozvěděl Eiičiró Oda, nečekal a poslal prezidentovi speciální podepsanou ilustraci. Ostatně radost francouzského prezident může vidět v jeho twitterovém příspěvku.

Do Tales of Arise přichází mistr Law

Třetím charakterem, který budeme pravidelně vídat ve hře Tales of Arise, bude mistr bojových umění Law. Ten je popsán jako chladnokrevný bojovník, který umí ovládat perfektně celé své tělo. Podrobnosti o něm samozřejmě v upoutávce. Hra Tales of Arise vyjde už 10. září 2021 a bude dostupné na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC.

Dočkáme se více Konosuby

Konosuba se dočká pokračování.  Na Twitteru vyšlo oznámení, že pokračování tohoto oblíbeného anime skutečně vznikne. Bohužel je to zatím také vše, co víme. Konosuba vypráví příběh Kazumy Saty, který se po autonehodě probudil před bohyní jménem Aqua. Ta mu nabízí možnost probudit se v jiném světě avzít si s jednu jedinou věc. Kazuma návrh přijímá a začíná tak nový život.

My Hero Academia: World Heroes ukazuje story trailer

Japonská premiéra se kvapem blíží – proběhne 6. srpna 2021, takže pro nás tak za rok v létě. V nejnovějším traileru můžeme vidět, jak se celá třída (včetně oblíbeného Midoryii) vydává do světa. Máme také mnoho záběrů nového hrdiny Rodyho Soula (více zde). Trailer ale samozřejmě láká hlavně na nové záporáky a na tu spoustu soubojů, které nás čekají.

Fena: Pirate Princess brzo zakotví

14. srpna 2021 budou mít premiéru první dvě epizody pirátské princezny Feny. Ta má za sebou velice těžké dospívání, protože v dětství skončila jako služebnice v nevěstinci. Její život se ale změní, když se dostane na ostrov pirátů a zjistí pravdu o své rodině. Nyní se Fena stává kapitánkou samurajské pirátské lodě a vyráží na široký oceán. Anime už v ukázkách vypadá krásně a jestli se to byť jen trošku přiblíží jinému pirátskému anime, myslím samozřejmě One Piece, bude se skutečně na co těšit.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button