FilmyNovinky

Expedice: Džungle ukazuje nové záběry z natáčení

Film na motivy atrakce z Disneylandu (jakkoliv šíleně to zní) už jednou Disney udělal. A to konkrétně v případě Pirátů z Karibiku. Série, kterou dnes zná snad každý, by nevznikla, kdyby v Disneylandu nebyla atrakce pod stejným názvem. Stejnou věc zkouší Disney znovu a tentokrát s atrakcí Jungle Cruise. Film již od prvního traileru vypadá velmi slibně a obsazení spolu s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli tomu jen a jen dopomáhá.

Jungle Cruise byla hlavní atrakcí, když park otevřel, a nyní máme úžasnou příležitost ji přeformovat na film.

Pochvaluje si natáčení Dwayne Johnson

Herečka Emily Blunt, která v tomto filmu hraje jednu z hlavních rolí, pak označila film za horskou dráhu plnou vzrušení, napětí a humoru. Postava, kterou ztvární Dwayne Johnson, je kapitán Frank. Převozník po řece Amazonce, který ve svém povolání cítí čest a jakousi povinnost vůči svým cestujícím. Jednoho dne potká velmi ambiciózní ženu, která je odvážná a nadčasová ve všem, co dělá. A Frank je jediný člověk, který jí dokáže pomoct k dosažení jejího cíle.

Dwayne Johnson se stal mým největším parťákem, což technicky vzato je. V posilovně se vždycky hádáme, kdo toho zvedne víc.

Emily Blunt o kamarádství s Dwaynem Johnsonem

Z herců se pomalu, ale jistě stávají přátelé jak na place i mimo něj, ostatně to jde cítit i z této ukázky. Také je vidět, jak si všichni zúčastnění užívají natáčení plnými doušky a jdou do toho naplno. Samotný představitel hlavní role pak řekl, že se všichni snaží o to, aby nám přinesli dobrodružství, které je speciální a je zároveň zábavné.

Jak moc se vše povede, se dozvíme v kinech 29. července.

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button