NovinkyTéma dne

EA Play Live 2021 – Jaké hry na nás EA chystá?

EA Play Live 2021 se tentokrát odtrhlo od E3 a udělalo si vlastní show. Já jsem ji pro vás zkoukla a to i přesto, že Bioware už předem oznámil, že se letos na konferenci neukáže. Jaké zklamání, prostě si na novinky ohledně nového Dragon Age případně Mass Effectu musíme ještě chvíli počkat. Sakra. Kromě toho ale jinak EA přinesla solidní show, při které nám ukázala novinky více či méně zajímavé.

Novinky, novinky a ještě novinky

Grid Legends

EA otevřela svou show představením vývojářského studia Codemasters, které před nedávnem koupila. Codemasters se zaměřují na závodní hry a rovnou představilo svůj nejnovější projekt Grid Legends. Nová hra přichází se story modem a rozšířenou realitou, kde jednotlivé postavy hrají herci. Těšit se můžete na spoustu nových aut, nové lokace, na závody mezi různými třídami aut a na mnoho dalšího.

Apex Legends Emergence

I Apex Legends přichází s novinkou Emergence, která kromě nových arén přináší i novou postavu. Jeho jméno je Seer a narodil se pod špatným znamením. Jeho specialitou je nano tracking a ze své hrudi dokáže vypouštět malé sondy. A navíc vypadá fakt stylově. Apex Legends tímto přídavkem začíná již 10. sezónu, která odstartuje 3. srpna. S novou sezónou přichází i nový rankovací systém a liga bude nyní zahrnovat i hráče i Xboxu a PlayStationu. A pokud vás zaujala nová legenda, tak se těšte na pondělí 26. července, kdy vyjde nový gameplay trailer speciálně na tuto postavu. Takže sledujte oficiální stránky hry.

Lost in Random

Lost in Random je jedna z nových EA Originals. Půjde o pohádkový příběh s hororovým twistem. V tomhle světě každému obyvateli v den jeho narozenin osud určen hodem kostkou. Hlavní postavou je Even, jejíž sestra na své narozeniny hodí šestku a odchází tak žít s královnou. Ale život v paláci není asi tak růžový, jak by se zdálo. Even po roce obdrží SOS signál z paláce a vydá se zachránit svou sestru. Při cestování narazí na něco nevídaného: na hrací kostku podobnou té královnině. Tu pojmenuje Dicey a s její pomocí bojuje proti královniným poskokům. Po celou hru buduje balíček karet, které určují schopnosti, jež Dicey může v boji používat. Hra vyjde 10. září.

Konckout City

Úspěšná a drsná vybíjená Knockout City přichází s 2. sezónou. Ta bude celá zaměřená na filmy. Nová sezóna přináší novou mapu, nový limonádový míč a novou výstroj. Na to vše se můžete těšit od 27. července.

Battlefield Portal

Battlefield 2042 přichází se zajímavým konceptem multiplayeru pod názvem Battlefield Portal. Zajímalo vás někdy, jak by si vedli vojáci z 2. světové proti moderním vojákům? Už nemusíte tápat, protože Battlefield Portal vám přesně tohle umožní. Hra přinese oblíbené mapy, výzbroj a vojáky z různých Battlefieldů. Vývojáři slibují velkou míru customizace a logic editor, ve kterém si budete moci hrát podobným způsobem jako vývojáři. Multiplayer rozhodně vypadá dost zajímavě.

A ještě třešnička

EA Play Live 2021 byla solidní show, která přinesla zajímavá oznámení. A i když tam Bioware nechyběl určitě jen mě, přesto si jistě každý našel něco zajímavého. Nakonec přišlo EA s třešničkou na dortu, někteří jí také zvou teaser na Dead Space remake.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button