NovinkyPCPS4

Už zítra vás Fall Guys zavedou do džungle

Pokud patříte mezi ty hráče, kteří si prostě hrají to, co je baví a neohlížejí se na nahypované davy, které se přelévají z titulu na titul, je šance, že jste zůstali u Fall Guys. Když tahle hříčka loni na začátku karantény vyšla, strhla se kolem ní vlna zájmu srovnatelná na nejvyšším vrcholu s Among Us. Zatímco ale Among Us na výsluní zůstalo, většina hráčů Fall Guys postupně opustila. Hra si ale stále drží stabilní základnu hráčů, vývojáři ji pravidelně updatují, a tak se po retrofuturismu podíváme do džungle.

Pátá sezóna s tématem pralesa nás čeká už zítra, 20. července. Do hry přibude množství pastí a nástrah, které si může našinec s džunglí asociovat – dojde na houpající se kmeny, skákání na leknínech, nafukující se žáby, ale i na ztracené chrámy a mechanické nosorožce. Co se týče skinů, máme tu hrochy, slony, dobrodruhy, potápěče i exotické ovoce. Vše ladí k tématu sezóny, jak jsme na to zvyklí. Na krátkou dobu také zřejmě bude možné hrát ve dvojicích či trojicích.

Hru si samozřejmě užijete na PC a na PlayStationu. Bohužel musím připomenout, že jde o další sezónu, o kterou hráči na Switchi a Xboxu přijdou. A zřejmě nebude poslední. Studio Mediatonic totiž už na jaře oznámilo, že na slibovaný letní release nedojde. Pořád se nad námi vznáší příslib budoucího cross-playe, datum vydání na tyto konzole však zůstává záhadou.

Kristián Klein

Rád čtu českou tvorbu, ať už jde o fantastiku, nebo o komiksy. Hrabu se v médiích, fandomech a kyberkultuře. Když videohry, tak indie blbůstky, když deskovky, tak s nápadem, nejlíp s figurkama. Audioknížky a podcasty jsou fajn relax pro oči.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button