PC

Jewel of the North – Do Neverwinter míří nový obsah

Jewel of the North je nová expanze pro MMORPG Neverwinter. Kromě nových oblastí a nového povolání (ano, po velmi dlouhé době se v Neverwinter dočkáme nového povolání) přináší update i změny ohledně získávání zkušeností a levelování. Tak co nového je ve světě Faerûn?

Jak jistě všichni víte, dobrodružství Nevewinter se odehrává ve Forgotten Realms, tedy ve světě Dungeons and Dragons. A nový přídavek má váš zážitek ještě více přiblížit původnímu D&D. Proto se tvůrci rozhodli zrušit XP bar a získávání zkušeností jako takových. Nyní bude levelování fungovat na principu milestonů. Dokončíte dobrodružství a získáte tak několik levelů, tedy podobně, jako to funguje v papírové formě. Pokud dokončíte všechna nová dobrodružství, dosáhnete maximálního levelu, kouzelného čísla 20. Společně s novým systémem přináší update i dvě nové lokace: Adventure Guild a Training Room. Adventure Guild sdružuje všechny trenéry na jednom místě, takže trénování je nyní snadnější a v Training Room si svoje nové schopnosti můžete v klidu a bezpečí vyzkoušet.

Nový update také přináší slibovanou novou třídu, o čemž jsme vás již informovali. Bard je hybridní (support/DPS) třída, která vnáší do hry nové zajímavé mechaniky. Předně je to performance mode, ve kterém má Bard možnost propojit během souboje různé písně, každá z nich pak reprezentuje jinou schopnost. Bard, stejně jako ostatní třídy, bude mít dvě zaměření. Songblade, který je zaměřený na boj zblízka a DPS, a Minstrel, který je dobrý jako support a healer. Jewel of the North vyjde na PC 27. července, na konzolích se ho dočkáte na podzim tohoto roku.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button