FilmyNovinky

The Addams Family 2 – Nejšílenější rodinka se vrací

Pokračování animovaného filmu The Addams Family z roku 2019 na sebe nenechalo dlouho čekat. Máme tu představení oficiálního traileru na nový film, kterého se dočkáme už 1. října 2021. První díl vydělal téměř desetkrát více, než byl jeho rozpočet a tak doufám, že i druhému dílu se bude dařit. Produkce se ujme slavné studio MGM.

Addamsovi se vydají na dovolenou

Musím se přiznat, že i v mém pokročilejším věku mám animované filmy stále v oblibě. Nedávno jsem na první díl koukal v práci (nikomu ani muk) a i když je animák super, tak hraný film byl prostě lepší. Ale o tom třeba zase jindy. Ve pokračování animovaného zpracování nejslavnější americké rodinky se Gomez, Morticia, Wednesday a další vypraví na místa, kde Addamsovi nikdy nebyli. I oni potřebují na dovolenou, a tak se pár průšvihů stane u Niagarských vodopádů, nebo Pugsley se trochu vyřádí v Grand Canyonu. Tak či tak to vypadá, že nám nám rozhodně natřesou bránice.

Do hlavních rolí se vrací Oscar Isaac jako Gomez Addams, Charlize Theron jako Morticia Addams a Snoop Dogg jako bratranec Itt. To je ta malá chlupatá potvora, které není rozumět ani slovo.

Jestli jste dočetli až sem, tak vás určitě lákají staré klasiky. Co třeba remaster Legends of Zelda?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button