NovinkyPC

The Sabotage – Polská vylepšená verze Among Us.

Malé nezávislé studio Yeyuna připravuje hru, kde si hráči tak trochu hrají na detektivy. Určitě to znáte ze hry Among Us, která sklidila obrovský úspěch. Hra The Sabotage bude online hra pro čtyři hráče, kde tři horníci mají za úkol najít zlato a ten poslední do počtu jim to tak trochu musí překazit. Studio prozradilo z připravované hry mnoho. Kromě informace o jejim vydání.

The Sabotage pěkně napne nervy

Hra nás zavede do dolu na zlato a úkol je vlastně naprosto jednoduchý. Tři horníci mají za úkol na náhodně generované mapě najít ložisko zlata. Časový limit je pouze deset minut, ale i tak se to může zdát jako věčnost. Hlavně když je tam s vámi jeden co hraje na dvě strany. Jeden ze čtyř hráčů musí dělat vše aby se zlato nenašlo. A má k tomu opravdu široký sortiment možností jak to ostatním překazit. Ať už to je výměna baterii v helmách, takže hráči uvidí naprostý…nic, rozbít podpěry dolu kvůli sesuvu půdy nebo to tam jednoduši odpálit dynamitem.

Pokud uplyně časová lhůta a zlato horníci nenajdou, tak vyhrává škodná. Ale pokud zlato najdou i přes veškerou snahu sabotéra, tak je jasný kdo vyhrál.

Hru si už teď můžete hodit do seznamu přání na Steamu a sledovat kdy bude ohlášeno datum vydání.

A když už se bavíme o té škodné, tak proč si rovnou nezahrát na deratizéra. Hra Pest Control vypadá na slušnou oddychovku ne?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button