aniMAGAnimeNovinkyTéma dne

aniMAG #12 – V My Hero Academia se stahují mračna a Sonic se stává YouTuberem

Ani tento týden vás nepřipravíme o pravidelnou rubriku naší redakce. V pořadí už dvanáctvý aniMAG přinese novinky ze světa anime, mangy a her. Svět anime se stále rozšiřuje a není možné přinést kompletní seznam toho, co se za posledních pár dní stalo. My ale každý týden vybereme ty nejzajímavější zprávy, které vás určitě budou zajímat. Přeji příjemné čtení. AniMAG #12 je tu pro vás.

V My Hero Academia začne být pěkně horko

V novém díle populárního anime seriálu My Hero Academia se situace dost přiostřuje. Padouši jsou na vzestupu a tak je třeba cvičit hrdiny s daleko větší grácií. Čtrnáctý díl už páté sezóny se bude věnovat hlavně Bakugovi. Ten nastoupí na stáž u hrdiny numero uno. Dokáže Endeavor zkrotit výbušnou povahu lehce neurotického Bakuga, nebo to skončí katastrofou? Je dost možné, že se v Bakugovi ještě prohloubí jeho vnitřní šílenství a průšvih bude na světě. Sledujte dál populární anime My Hero Academia a držme všem palce.

Nové anime Scarlet Nexus vychází už příští týden

Nadějné anime Scarlet Nexus spatří světlo světa již 1. července a každý čtvrtek pak bude následovat nová epizoda. Toto anime vzniklo na motivy hry od společnosti Bandai Namco Entertainments. V pátek 25. června dokonce už proběhl předčasný stream prvních dvou epizod na kanále Ani-One. Pokud mluvíte japonsky, tak si můžete úvodní epizody vychutnat o něco dřív.

https://www.youtube.com/watch?v=ctkCPlQ3C_o

Square Enix vyhlašuje nový projekt Deep Insanity

Nový projekt, který se na nás valí ze stáje Square Enix, bude gigantický. Nebude se jednat pouze o anime, ale také mangu a hru. V pátek se k Depp Insanity otevřela oficiální webová stránka. Anime se dočkáme na podzim v říjnu tohoto roku a o měsíc dříve vyjde manga a hra, která bude hratelná pro PC, Android a iOS.

Celý svět zachvátil nový syndrom spánku. Je třeba s tím něco udělat. Ale pod povrchem Antarktidy se děje něco divného. Možná to spolu souvisí.

NIS America vydá čtyři hry Legends of Heroes.

Ve čtvrtek společnost NIS America vypustila informaci o vydání čtyř her ze světa Legends of Heroes pro západní svět. Konkrétně se jedná o tituly The Legend of Heroes: Trails from Zero, The Legend of Heroes: Trails to Azure, The Legend of Nayuta: Boundless Trails a The Legend of Heroes: Trails into Reverie. Hra The Legends of Heroes: Trails from Zero bude spuštěna na podzim roku 2022 a ostatní budou muset počkat až do roku 2023. Hry budou vydány pro PlayStation 4, Nintendo Switch a PC.

Čeká nás stream koncertu na počest anime Sword Art Online

Už za pár dní si můžeme užít stream z koncertu Sword Art Online Film Orchestra 2021. Ten bude mít live stream už 3. července. Live přenos bude streamován přes službu Stagecrowd v USA, Velké Británii, Německu, Singapuru, Thajsku, Jižní Koreji, Hongkongu, Tchaj-wanu a dalších regionech. Archiv i s anglickými titulky bude k dispozici od 17.–24. července i s anglickými titulky. Koncert představí kompletní příběh anime od jeho počátku až po sérii Alicization prostřednictvím hudby a vizuálních efektů. A samozřejmě nebude chybět ani vypravěč.

Borec na konec: Sonic se stal youtuberem

Na oslavu letošního třicátého výročí od vzniku ikonické postavy ježka Sonica společnosti SEGA se tenhle superrychlej frajer rozhodl, že osobně osloví své fanoušky a stane se slavným youtuberem. Zní to jako vtip, ale já mu fandím. Pozdravil své diváky a vypadá, že se do důchodu opravdu nechystá.

https://twitter.com/SonicOfficialJP/status/1408062951769010180?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1408062951769010180%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.animenewsnetwork.com%2Finterest%2F2021-06-25%2Fsonic-the-hedgehog-becomes-a-virtual-youtuber%2F.174415

Sonic se nejen představil, ale také se ukázal na živém přenosu stanice Sonic Station, kde poskytl i několik svých komentářů.

My osobně mu přejeme spoustu úspěchů minimálně dalších 30 let a hodně štěstí s jeho plánovanou novou hru, která vyjde příští rok pro PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button