FilmyNovinky

Suicide Squad 2 je tu s další šílenou návnadou

Když je jedinou nadějí na záchranu světa dát dohromady týmu superzločinců neboli vrahů, zlodějů a psychicky narušených individuí, tak je někde skutečně problém. Suicide Squad se tak musí znovu dát dohromady a připravit se na záchranu světa tak, jako tomu bylo v prvním díle. Nyní ale bude jednotka daleko větší a z prvního dílu uvidíme pouze Harley Quinn, Captaina Boomeranga a Ricka Flaga.

Neuvidíme ani Deathshota nebo Katanu. Já upřímně doufám, že uvidíme nějakou náhražku za legendárního Slipknota, který si za svých doslova 5 vteřin slávy v prvním díle vydobyl neotřesitelnou pozici ve světě superhrdinů. Deathshota by měl ale nahradit BloodSport, což je teoreticky taková jeho nejlacinější náhražka. Dále uvidíme také Peacemakera, Thinkera, Savanta nebo Weasela.

Drama, akce, komedie, krev, násilí, zvířátka a blbé kecy. To všechno je Suicide Squad a další trailer jenom potvrzuje, že tenhle film je obrovský projekt s obrovským potenciálem. Ale to byl vlastně i ten minulý. Mimochodem, soupis všech postav a předchozí trailer naleznete zde.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button