Google StadiaNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

E3 2021 | Den Třetí | Ubisoft Forward

Vítáme vás zpět u toho nejlepšího, co nabízí letošní veletrh E3 2021. První dva dny přinesly úžasné trailery, máme za sebou, ale i určitá zklamání. Dnešní den však patří jedné z těch vůbec největších konferencí, které na letošním ročníku proběhnou. Ubisoft si svou prezentaci Ubisoft Forward připravil na sobotní večer a během hodiny a půl nám naservíroval to nejlepší, co jsme mohli očekávat. Co si pro nás studio nachystalo?

Nový Rainbow Six Extraction nabídne co-op kampaň

V roce 2019 jsme dostali možnost poprvé zhlédnout kratičký trailer na nově chystanou hru z universa Rainbow Six. Původní hra nesla název Quarantine. Ubisoft Forward nám přinesl další gameplay záběry a taky změnu jména. Titul se již nadále nejmenuje Quarantine, nýbrž nese název Extraction. Tahle co-op singleplayerová taktická střílečka vás hodí do role jednoho z operátorů skupiny zvané React. Ve hře se nachází celkem 12 map, na kterých bude vaším úkolem zlikvidovat možnou hrozbu v podobě zombíků a vysvobodit zajatého agenta. Hra vychází 16. září pro konzole a PC. Zároveň bude součástí Ubisoft+ v den vydání.

Steep má svého nástupce

Jak se zdá, tak Steep zaujal mnohem více hráčů, než se mohlo původně zdát. Extrémní zimní sporty dokázaly přitáhnout opravdovou masu lidí a v Ubisoftu se tak rozhodli, že by stála za to vytvořit nějaké pokračování. I z toho důvodu tady máme nově oznámenou hru nesoucí název Riders Republic. Hra staví na stejných základech jako Steep, tedy nabízí možnost si zajezdit extrémní sporty jako downhill na kolech, proletět se s wingsuitem nebo naskočit na snowboard a přeskočit cokoliv co se dá. Hra se dále chlubí svým masivním multiplayerem i výborně vypadající grafikou. Riders Republic vyjde už 2. září pro konzole a PC. Hry se také dočkáme jako součásti předplatného Ubisoft+.

Ubisoft jde vstříc lidem, kteří se učí hrát na hudební nástroje

Hudební série Rocksmith má za sebou pěknou řádku povedených her. Spousta lidí se na těchto hrách naučila, nebo alespoň se začali zajímat o hraní na hudební nástroje. Ubisoft nyní přichází s úžasným upgradem. Vývojáři nám oznámili hru Rocksmith+. A co je na ní tak zvláštního? Především si nyní připojíte vlastní kytaru k PC nebo telefonu, vyberete si z jejich knihovny písničku, kterou si chcete zahrát, a můžete se do toho pustit. Navíc nám studio slibuje týdenní aktualizace jejich hudební knihovny. Výborný přístup, Ubisofte! Navíc, pokud máte zájem, můžete se už dnes pokusit o přístup do uzavřené bety.

Assassin’s Creed Valhalla se dočká oblíbeného Discovery Tour módu

Jak to tak vypadá, tak plánovaného obsahu pro současný díl AC: Valhalla je dostatek minimálně na další dva roky. Další plnohodnotné hry bychom se tak měli dočkat nejdříve v roce 2023. Jednak nám Ubisoft ještě dluží francouzské DLC Siege of Paris a jednak tady máme další rozšíření, které si hráči oblíbili už u Origins. Hojně oblíbený edukativní mód Discovery Tour se totiž objeví i pro současný díl série AC. Můžete se tedy procházet vikingskými osadami nebo Anglií, jak se vám zlíbí. Obsahu pro Valhallu zdá se bude ještě pořádná kupa.

V Ubisoftu vzniká film na základě hry Werewolves Within

Filmový svět nám stále více a více proniká do toho herního. Během Ubisoft Forward jsme už dostali oznámení o chystaném herním zaměření od Netflixu. Ubisoft nechce být pozadu a oznámil nám hororově komediální film na základě stejnojmenné VR hry Werewolves Within. Režie se ujal Josh Ruben a scénář zaopatřila Mishna Wolff. Film se dostane do kin už 25. června a na online platformy pak 2. července.

Nintendo a Ubisoft opět spojí své síly

Během letošní prezentace nám Ubisoft vsadil na nostalgickou notu. To se týká i spolupráce s Nintendem. Firmy totiž navazují na dost úspěšnou videohru Mario + Rabbids Kingdom Battle. Nový díl nese název Sparks of Hope a bude se opět jednat o taktickou tahovou adventuru, ve které bude Mario spolu s ostatními přáteli čelist další hrozbě. Hra má datum vydání stanoveno na rok 2022 a vyjde pouze pro Nintendo Switch.

Vaas, Pagan Min nebo Joseph Seed?

Schválně mi na tuto otázku odpovězte do komentářů. Který z hlavních záporáku předchozích Far Cry je pro vás nejlepší? No, letošní hlavní tahák Far Cry 6 sází na silnou nostalgii a v rámci oznámeného Season Passu (za který si vývojáři vezmou minimálně dalších 30 €) si budete moci zahrát za každého jednoho z těchto protivníků. Je libo mise za Vaase? Pagana Mina, nebo Josepha Seeda? Prosím… Proč hrát novou hru a přidat do ní více obsahu, když můžeme recyklovat obsah a vydat DLC Blood Dragon v roce 2021? Far Cry 6 vychází už 7. října pro konzole, PC i Stadii.

Avatar je zpátky!

Je to skutečně tak. Herní zpracování filmového blockbusteru Avatar je tady už od roku 2009. Jenže tentokrát se jedná o oficiální oznámení úplně nově chystané hry. Nese název Frontiers of Pandora a prezentuje se obrovským světem, nádherně vypadající grafikou a zajímavým soubojovým systémem. Hra se chystá pouze na konzole nové generace a nový engine tomu taky odpovídá. Datum vydání je stanoveno na rok 2022 pro PlayStation 5, Xbox Series S/X, PC, Stadii a Luna.

Tak co říkáte na letošní Ubisoft Forward v rámci E3 2021? Je jasné, že hlavním tahákem pro letošní rok je Far Cry 6. Nicméně, máme tady i nové kousky a i rozšíření pro takovou Valhallu bylo mnohými očekáváno. Oznámení jsme dostali poměrně dost, ale je něco, co vás vyloženě nadchlo? Očekávali jste jiné oznámení nebo hry? To byl další den na E3 2021. Díky, že jste s námi, a těšte se na další obsah!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button