NovinkyPCPS5Xbox OneXbox Series X

War Thunder představuje nový obrovský update!

Jestli je mezi free to play hrami nějaká stálice, která je na trhu už roky a pořád si drží své místo i hráče, určitě to je War Thunder. Hra od svého vydání prošla několika změnami a v současné podobě stále dostává masivní podporu ze strany vývojářů, aby si svou hráčskou základnu nejen udržela, ale i ji rozšířila o další a další vojenské nadšence. S tím má pomoci i nový update, který War Thunder právě spouští. A na co se pod názvem „Red Skies“ můžeme těšit?

Nový update do War Thunder obsahem nešetří

Nový a opravdu obří update přináší řadu změn a novinek. Tou největší asi budou dvě nové mapy. Čeká nás pouštní oblast zvaná „Red Desert“ a druhá mapa nás zavede do města zvaného „Drowned City“. Kromě toho nás čeká znatelná úprava herních mechanik a přidání nových vozidel, letadel i plavidel. Letectvo se konečně dočkalo svého sedmého ranku, který zahrnuje 4 nové bojové letouny. Kromě letounů nový patch přináší i pozemní obranu proti letectvu, nové tanky a spoustu dalšího.

Do hry nám přichází také známá mechanika ze Sniper Elite. Teď když se budete pohybovat na lodi a místo kliknutí, podržíte tlačítko střelby, kamera bude sledovat dráhu vašeho projektilu až do zásahu protivníka. No, novinek je v tomto updatu víc než dost a jen samotné jejich čtení by zabralo jeden dlouhý večer. Pokud byste si chtěli projít kompletní seznam novinek a úprav, můžete tak mrknout na oficiální web. Teď nezbývá nic jiného, než nechat obří update stáhnout, sednout do svého tanku, letadla či lodi a vydat se do bitvy. Máme tady nějaké válečné nadšence? Hrajete War Thunder?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button