NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

D&D: Dark Alliance představuje epického bosse Kelvina | Novinka

Nový trailer na Dungeons & Dragons: Dark Alliance od společnosti Tuque Games nám prozrazuje identitu epického bosse. Připravte se na mrazivého krále obrů Kelvina. Duše mrazivého obra, která spala dlouhé roky v podzemní hrobce, se probouzí. A asi nebude mít dobrou náladu. Bude chtít znovu vybudovat své impérium, nebo se pomstít těm, kteří ho uvěznili na tisíc let?

Dark Alliance láká na historii Forgotten Realms

Ve hře se budeme probojovávat skrz spoustu příšer a hlavně bossů. Jedním z nich bude uvězněná duše mrazivého obra Kelvina. Trailer toho moc neukazuje, ale zase budí respekt. Velký rituál na otevření krypty, monolog mrazivého obra a nakonec jeho pokleknutí před otevřenou hrobkou. No, tohle by bylo skvělé intro i ve hře.

Jak to celé dopadne se dozvíme už za pár týdnů. D&D: Dark Alliance má vyjít 22. června pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Na Steamu je hra už nyní k předobjednání za 39,99 euro. Nebo pokud chcete hru přímo od výrobce, tak je taky možnost, ale cena je stejná. Více informací jsme vám prozradili již v minulém článku o této hře.

Když znáte D&D: Dark Alliance, tak určitě znáte i Dragon Age. Máme pro vás recenzi na nový komiksový příběh s podtitulem Dark Fortress.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button