DeskovkyHryNovinky

Green Hell je nová deskovka podle populární survival hry | Novinka

Zelené peklo. Český název pro survival hru, kterou můžete hrát na PC a Nintendo Switch a od června 2021 ji budete moci zapařit i na konzolích Playstation 4 a Xbox One. Právě tato povedená survivlovka se dočká převedení na deskovou hru. Zajímavé je, že tohoto zpracování Green Hell se zhostila poměrně mladá společnost Galaktus Games, která byla založena v říjnu minulého roku.

Green Hell s kostkama

Stejně jako v digitální formě, tak i zde budeme hrát za skupinu dobrodruhů, kteří mají za úkol jediné: přežít. Ve hře bude na výběr z odborníka na přežití, doktora, průvodce a vědce. Sbírání zdrojů, výroba nástrojů, průzkum okolí a budování tábora budou základními pilíři hry. Ale do toho se namotá plno dalších věcí. Třeba se vám do cesty připlete místní kmen domorodců, se kterými to budete muset nějak skoulet. A když si k tomu ještě loknete halucinogenního nápoje z liány Ayahuascy, tak to teprve získá ty správný grády.

Prostředí herního pole se skládá z různých dlaždic, které se dají poskládat libovolně. Každá hra se tak může odehrávat na unikátní mapě. Házení kostkami je samozřejmostí a na nich bude záviset, jak moc budete úspěšní ve sbírání surovin a dalších věcech. Batoh na vyrobené předměty funguje jako Tetris, takže si budete muset pořádně rozmyslet, co s sebou budete tahat a co necháte ležet. Žádný inventář na váhu, ale doslova co se vám do báglu vejde.

Hru má vydat studio Galaktus Games společně ve spolupráci se studiem Creepy Jar. Kickstarterová kampaň pro vydání hry je připravená a měla by se spustit v nejbližší budoucnosti. Bohužel, přesné datum vydání stále neznáme. Co ale známe, je datum vydání DLC pro hru Partisans 1941.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button