FilmyNovinkySeriály

Kapitán Amerika 4 je ve výrobě | Novinky

Pozor, článek obsahuje SPOILERY! Tuto novinku vám píšu ani ne 24 hodin po skončení seriálu Falcon and the Winter Soldier. Jelikož u nás nemáme Disney+, je jasné, že seriál ještě chvíli neuvidíme, ale všude po internetu jsou už spoilery o tom, kdo získal štít Kapitána Ameriky a stal se tak novou modlou. Nový Kapitán Amerika je tak oficiálně Sam Wilson neboli Falcon.

Ano, ani já z toho nemám radost. Přál jsem to Buckymu, ale scénáristé se rozhodli jinak. Jeho příběh tak bude nyní pokračovat v samostatném filmu a jeho režisérem se má stát Kevin Feige. (Ant-Man a Wasp, Thor: Ragnarok). O scénář se mají postarat Dalan Musson a Malcom Spellman.

Chrise Evanse (Kapitán Amerika, Králové Ulice) tak v roli velitele Avengers už neuvidíme. Samozřejmě nějaká dvířka tu stále jsou otevřená, nicméně i herec sám oznámil, že s rolí končí. Filmu se dočkáme zatím neznámo kdy, nyní je hlavním plánem stvořit nový vesmír Fantastické Čtyřky. Mimochodem, tam si Evans zahrál HumanTorche. Můj osobní tip je ale rok 2023 – 2024. Pokud spočítáme přípravu, natáčení a střih. V roce 2022 to ještě pravděpodobně nebude a kdyby ano, tak by to bylo rozhodně milé překvapení.

Vy si ještě chvíli počkejte, než k nám Disney+ dorazí a zatím si užijte tu hromadu spoilerů, které lítají všude po internetu.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button