FilmyNovinky

Vyšel trailer na Batman: Other Worlds | Novinka

Fanouškovský tým Revengeofthemask film, který vydává svoje filmy především na Youtube, vydal trailer na svůj další projekt Batman: Other Worlds. Filmy od nich vypadají velmi profesionálně a mnohdy jsou i příjemným překvapením. Skupina už vydala například snímek Revenge of the Mask, Rise of the Mask: Odin´s 9, Jumanji: Level One a nyní nás čeká další snímek.

Hlavní synopse zní: „Co se stane, když se skutečné zlo setká s pohádkovým světem? Temný rytíř se vydává na cestu několika světy a musí získat pomoc některých neočekávaných spojenců.“ Ve filmu budou k vidění až tři Batmani, které si zahrají Robert laenen, Ammar Nemo a Kris Lusch. Z oznámených se také setkáme s Robinem v podání Timothy Jamese Smithe a Two-facem Kaamelem Hasaunem.

Překvapivě má tento fanouškovský projekt i velký rozpočet. Má se jednat až o 1 milion amerických dolarů, což občas stojí i profesionální český film. Zkoukněte přiložený trailer a projeďte kanál Revengeofthemask, protože se jedná o malý a skrytý poklad internetu.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button