NovinkySeriály

Dominic Purcell opouští Legends of Tomorrow | Novinka

Je to neuvěřitelné, ale Dominic Purcell (Útěk z vězení, Nečekaná hrozba) opouští tým Legends of Tomorrow. Z původního týmu tak v seriálu zůstává pouze Sara Lance (White Canary). Gideon nepočítám je to robot. Purcell toto rozhodnutí oznámil poté, co stanice CW vydala oficiální trailer k šesté sérii. Jeho postava HeatWave je jednou z nejstarších postav celého Arrowerse. Bojovala proti samotnému Flashovi, spolupracovala s Captain Coldem a poté se přidala k DC týmu Legends of Tomorrow, se kterým vydržela tedy až doteď.

Slovy samotného Purcella: „Není ujednáno. Nemám už dál zájem. Ať mi nabídnou kolik chtějí. Opouštím Legends of Tomorrow. Bylo pro mě potěšením a zážitkem hrát postavu HeatWave Micka Rorryho, doslova jsem válel, žádný herec by nemohl být lepší.“

V příspěvku si poté stěžuje na studio, které jej údajně utlačovalo a nedávalo jemu ani ostatním hercům dostatek prostoru. Tento příspěvek vyvolal očividně velký konflikt, nicméně více podrobností zatím nevíme, jelikož byl později z Instagramu smazán a od té doby jsme pouze v kategorii spekulací co a jak. Nicméně jedna věc je jistá: Purcell už se do své známé role nevrátí.

Momentálně se v tichosti hovoří o obnovení Útěku z vězení, kde hrál asi svou nejznámější roli. To je ale také pouze spousta spekulací. Počkejme si tedy, kde oblíbeného drsňáka znova uvidíme. Zkoukněte zatím ukázku na šestou sérii Legend a těšte se na další dobrodružství této bláznivě nesourodé party.

https://www.youtube.com/watch?v=yPA2QuWCkYQ

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button