FilmyNovinky

Shang-Chi a legenda deseti prstenů. Trailer je na světě | Novinka

Je to konečně tu. Marvel zveřejnil oficiální trailer k dalšímu připravovanému hrdinskému filmu. Shang-Chi nepatří k nejznámějším hrdinům, ale to neznamená, že není zajímavý. Je to zcela jiný typ hrdiny než co je u Marvelu zvykem. Nehází štítem, neoblíká si brněná za miliardu dolarů nebo nemá kladivo který jen tak někdo neuzvedne. JE to prostě rváč z ulice, který si to s padouchy vyřizuje hezky ručně a stručně.

Filmové přípravy

Tento snímek je jedním z připravovaných filmů čtvrté fáze MCU. Celkově se jedná o 25. film. Letí to co ? Rozhodně patří k těm zajímavější a trailer to jenom potvrzuje. Taky to je první film, který se převážně odehrává v Asii a má také i asijského protagonistu. Do čtvrté fáze patří také snímky jako Black Widow, Eternals nebo Thor: Love and Thunder. Několik seriálů ze čtvrté fáze už je na světě a MCU potvrzuje, že dokáže tvořit pěkná díla i bez Iron Mana nebo Captaina Americy. Snímek měl mít už premiéru už 12. února, ale situace je prostě neúprosná, a tak ho potkal stejný osud jako Black Widow. Premiéra je tedy posunuta na 2. září 2021. Kevin Feige má v plánu se snímkem vydělat jeden a půl miliardy dolarů. Což je laťka proklatě vysoko, ale MCU to umí. Největší zisky se očekávají z Číny. A když budou mít i v kině hrdinu z vlastní domoviny, tak kina nejspíš budou praskat ve švech.

Nakope Shang-Chi zadek Mandarinovi?

Shang-Chi je synem nesmrtelného padoucha Fu Manchu. Otec a spousta jiných instruktorů ho za pomocí brutálních technik naučili bezpočet bojových umění. Na jedné cestě, kdy byl poslán na vražednou misi, tak se dozvěděl o zlotřilých plánech svého otce a prostě zdrhnul. Po čase začal likvidovat organizaci svého otce, protože Shang-Chi není takovej vocas. Ale jak to tak bývá, fotřík se naštval a rozhodl se synka zlikvidovat a poslal pár padouchů aby mu ukopli hlavu.

V tomto filmu by se měl potkat se skutečným padouchem Mandarinem. Trochu smutné, že se objeví až tu, protože Mandarin je především velký záporák Iron Mana. V komiksu se Shang-Chi spřátelí s jinými hrdiny z Marvelu, především s Iron Fistem, Lukem Cagem a Daredevilem. Poté je dokonce i naverbován do několika organizací jako třeba Secret Avengers nebo Heroes for Hire. Pokud bude mít film úspěch, tak k oblíbenosti původních Avengers, bych se nedivil, kdyby i Shang dostal podobnou týmovku. A třeba se i nějaký ten odkaz na případnou spolupráci s jinými hrdiny objeví i v tomto filmu. Nebylo by to poprvé, kdyby se nám Marvel snažil naznačit další plány do budoucna. Nechme se překvapit.

Deset prstenů nebo Deset kruhů

Organizace známá jako Deset prstenů je součást MCU v mnohem více filmech, než si možná myslíme. V prvním filmu Iron Mana, to byla právě tato organizace, která Tonyho unesla, aby jim sestrojil raketu Jericho. Ve druhém filmu, zase organizace pomohla Ivanu Vankovi dostat se do Monte Carla, aby si to tam s Tonym rozdal na okruhu. A ve třetím díle se objevil samotný Mandarin (teda skoro), ale agent Aldrich Killian byl legitimní člen organizace. Další výskyt byl například v Ant Manovi, kde měli zájem o oblek YellowJacket a v druhém díle se spekuluje , že dokonce projevili zájem o Pymovi částice. Prostě tahle organizace, má prsty všude, kde cítí nějaký profit, nebo možnost zvětšit svoji moc. Naštěstí se jim to zatím nepodařilo. Uspěje i Shang-Chi nebo to bude on kdo nakonec prohraje svůj boj a organizace tentokrát vzejde jako vítěz?

Jste taky tak natěšený jako já? Marvel prostě lidi pořád baví a lidé jim to vracejí na tržbách. Filmy a seriály o superhrdinech už zkrátka do filmového průmyslu patří a jen tak nezmizí. Je jasný, že jste nadšenci do filmu, ale vsadím se, že jste i pořádný gameři.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button