AnimeFilmyNovinky

The Seven Deadly Sins. Nový film už má svůj trailer | Novinka

Další film s tématikou anime se dočká premiéry. Tentokrát se jedná o film z prostředí The Seven Deadly Sins. Film bude mít podtitul s názvem Cursed by Light.Celkově to je druhý film z tohoto anime. První film měl premiéru v roce 2018. Pokračování bohužel nerežíruje stejný režisér a scénárista je také jiný. Takže uvidíme jak to celé dopadne. Film má premiéru naplánovanou na 2. července 2021.

Na co se můžeme těšit v The Seven Deadly Sins

https://www.youtube.com/watch?v=ryRQCjV7TN8

Film produkuje společnost DEEN. Tohle studio je známé pro svoji sérii anime s názvem Konosuba. Nejsou to žádní žádní nováčci. Na začátku roku 2021 vydali DEEN také Log Horizon Season 3,  Sorcerous Stabber Orphen Season 2: Battle of Kimluck a  film Sailor Moon Eternal. Takže toho mají za sebou více než dost. V příběhu se dočkáme i několika nových postav a film bude přímo navazovat na pátou sérii anime, kterou můžete sledovat i na Netflixu. Plány na šestou sérii zatím nejsou známy. Ale manga pokračuje příběhem The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse. Anime tedy má rozhodně kam směřovat. Film má naplánovanou premiéru tedy na červenec, ale datumy pro ostatní zamě zatím nebyly zveřejněny.

Jestli vás anime baví a já věřím že ano, tak tohle si nenechte ujít. Pokud máte v červenci naplánovanou cestu do Japonska, tak tam musíte určitě zajít do kina. A co další anime, které je ke shlédnutí i na netflixu? JAk to asi dopadne, když se mafiánský boss rozhodne opustit svět krve a vražd, aby se mohl věnocat domácnosti. Nesmrtelný drak peče cukroví na Netflixu.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button