AnimeNovinkyTip na víkend

Nesmrtelný drak mužem v domácnosti. What?| Gamesmag tip #14. týden

Zapojte fantazii. Japonsko, kvetou sakury. Procházíte se po parku a proti vám jde pět nebezpečně vypadajících urostlých týpků v kýčovitých košilích. Sem tam nějaký zlatý řetěz na krku a hodinky značící bohatství. Odporné bílé kalhoty. Sluneční brýle a pokus o drsňácký krok. Jasná Yakuza. V normálním světě je vede ten nejsilnější z nich. Nesmrtelný drak. V tomhle světě je však Nesmrtelný drak zaneprázdněn přípravou granulí a vyvážené stravy pro fancy čivavu jiného mafiánského bosse. Nosí zástěru s obrázkem přes svůj dokonale padnoucí oblek a sbírá kartičky na bodiky v supermarketu. Ano. I takhle můžete dopadnout, když se rozhodnete pověsit řemeslo na hřebík…

O tom, že se na Netflix řítí anime adaptace Gokushufudō od Kousuke Oono, jsme vás již informovali několikrát. Je mi však jasné, že většina z vás pouští informace o datech jedním uchem tam a druhým ven. Hlásím však, že Muž v domácnosti nebo taky The Way of the Househusband je již na značkách a to dokonce s českými titulky.

Ideální 15minutový formát narvaný absurdními situacemi k prasknutí. Transformace největšího mafiána podsvětí Tatsua v dokonalou hospodyňku je provázena ne jednou trapárnou a dvojsmyslem. Ač jsem si musela na styl animace trochu zvykat, ve finále mi celá tahle parodie na mafiánské podsvětí přirostla k srdci. Oddechovka na odpoledne k obědu. Díly rychle ubíhají, kočka má svůj vlastní svět ve vedlejší zahradě a manželka Miky je tou nejlepší kariéristkou vedle sexy mafiána.

Občas ultra suchý humor a spousta animovaných teplákovek vás přišpendlí do gauče. Zvlášť, když je teď venku příšerně a chtělo by to trochu prosvětlit svět. Co myslíte?

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button