HryNovinkyPCXbox OneXbox Series X

Halo: The Master Chief Collection – Season 8 je venku

Blíží se nám závěr roku, grafika vnějšího světa nepříjemně vybledla, chlad nesvědčí našim vypracovaným hráčským tělům, zkrátka winter is coming. Naštěstí je tu Halo Season 8, který nám pomůže náš zimní útlum strávit smysluplnou činností. Další sezóna nám toho na stůl přinesla opět dost! Season 8 je venku od 13. řijna 2021 a jedná se zároveň o poslední sezónu tohoto roku.

Nový obsah v Halo Season 8 se samozřejmě dotkne všech titulů, které obsahuje Master Chief Collection. Seznam změn a úprav je opravdu dlouhý. Jedná se jak o kosmetické změny, tak o změny přímo ve hře, v HUDu, lehké změny v kampani na zkvalitnění života, nebo i nové emote uplatnitelných hlavně v multiplayeru. Projel jsem celý seznam a bohužel, novou teabag animaci nedostaneme.

Jednou z největších a nejvíce propagovanou novinkou jsou nové zbroje. Inspirace středověkou fantasy je více než zřejmá. Musím uznat, že zbroje jsou opravu famózní! Zda se hodí do universa Halo, to už je věc druhá. U multiplayeru se však samozřejmě dá přivřít oko a vlítnout do boje jako sparťan ve sparťanské zbroji, proč sakra ne! Dále jsou spíš už takové libůstky, jako vítězné pózy třech nejlepších hráčů na závěr zápasu, možnost podpory barvoslepých, nové štítky a skiny pro vozidla.

Co dodat? Zbraně do rukou, Sparťané, Season 8 na vás už čeká!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button