NovinkySeriály

Mythic Quest bude mít speciální epizodu s Anthonym Hopkinsem | Novinka

Apple TV+ oznámilo bonusovou epizodu oblíbeného seriálu Mythic Quest. Tato epizoda bude debutovat před začátkem nové série už 16. dubna 2021 a jedním z hlasů, které diváci uslyší, bude patřit legendárnímu herci jménem Anthony Hopkins (Mlčení Jehňátek, Thor). Tato speciální epizoda vyjde i díky úspěchu epizody Mythic Quest: Quarantine. Ta vyšla po skončení první série během začátku pandemie koronaviru.

Nový speciál představí další momentální téma a tím je návrat z home office do kanceláří. Slovy tvůrce seriálů Roba McElhenneyho: „Epizoda se bude jmenovat Everlight a bude se zabývat praktickými a emocionálními obtížemi návratu k normálu. Je plná naděje, radosti a optimismu pro blížící se budoucnost. Před nadcházející druhou sezónou jsme cítili, že to bude perfektní způsob (a ten správný čas), jak pozvat diváky zpět do světa Mythic Questu.“ Informace o druhé řadě máte zde.

Mythic Quest je velice dobře zpracovaný komediální seriál. Kdybych to měl říct jednoduše, pamatujete si partičku IT Crowd? Tak zde máme počítačové génie, skvělou hru, nový produkt, moderní dobu, bláznivého šéfa, šílenou vývojářku a spoustu dalších bláznivých postav. Rozhodně je na co se dívat a seriál pobaví především fanoušky her. Pro nás starší je tu hlavně ta obrovská nostalgie, když v seriálu na obrazovkách běhají postavičky z Heroes: Might and Magic V.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button