FilmyNovinky

Godzilla vs. Kong má super nástup | Novinka

Další z opravdu velice očekávaných filmů letošního roku nemohl začít lépe. Megafilm Godzilla vs. Kong překonala ve sledovanosti i takové tituly jako Liga spravedlnosti Zacka Snydera, kterou si naladilo od vydání v prvních dnech 1,8 milionu diváků, a nebo film Wonder Woman 1984. Tento film si během zahajovacího víkendu pustilo 2,2 milionu uživatelů. Bitvu monster ale sledovalo hned při vypuštění do světa 3,6 milionu domácností.

Godzilla vs. Kong celosvětově

V Americe byl film vypuštěn jednak na HBO Max, zároveň ale probíhala premiéra i v kinech. Za oceánem se tedy už snad svět vrací zpátky do normálu. Během zahajovacího víkendu film vydělal v zahraničních kinech 121,8 milionu dolarů. Většina tržeb pochází z Číny, kde film překonal hranici 70 milionu dolarů. Dalších 48,5 milionu dolarů Godzilla vs. Kong vydělala v Americe. Dohromady už jsou všechny tržby od premiéry 24. března vyšší než 300 milionů dolarů. Docela pěkné číslo, když vezmeme v uvážení, že většina světa se stále potýká s covidem. Je vidět, že i přes nepřízeň osudu si lidé do kina stále rádi zajdou. Začínám se bát, co se stane, až tady u nás otevřou hospody a restaurace.

V hlavních rolích se představí opravdu hlučná jména. Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown nebo Rebecca Hall.

Takže rozhodně neváhejte a mrkněte. Co taky dělat jiného, než zkouknout mlátičku mezi dvěma monstry, která si to pak rozdají i s MechaGodzillou. Leda tak ještě něco zapařit. A duben je pro hry jako dělaný – koukněte na zajímavé tituly ve slevách.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button