FilmyNovinky

Keanu Reeves se údajně vrátí do role Constantina | Novinka

V roce 2005 ožila jedna z nejznámějších postav DC universa, John Constantine, v podání Keanu Reevese (Matrix, John Wick). Ačkoliv se předpokládalo, že Reeves v roli selže, opak byl pravdou. Constatine se stal jedním z nejikoničtějších filmů všech dob a jeho stále nadprůměrné hodnocení svědčí o oblíbenosti mezi diváky. Pokračování bylo ale smeteno ze stolu, protože kritici filmu dávali jednu špatnou recenzi za druhou. Tvůrci se tenkrát i vyjádřili, že Constantina 2 chtěli natočit, ale prostě nedostali důvěru ani finance.

Proč ale zrovna Keanu Reeves a role Constantina?

Jak je známo, Keanu je jeden z nejikoničtějších herců všech dob. Trháky Matrix a John Wick jsou fanoušky přijímány více než kladně a jakmile vydělávají peníze jsou všichni naprosto spokojení. Navíc je herec velký sympaťák a svou nepředstíranou skromností je fanoušky oblíbený. Je o něj tedy zájem v obou „táborech“ jak u DC tak u Marvelu.

DC má ale jednu obrovskou výhodu a tou je role Constantina. Zatímco u Marvelu tento herec žádné zázemí nemá, u DC si svoji premiéru odbil už před 16 lety. Navíc byl potvrzen film Swamp Thing, což je jeden z teoretických členů tzv. Justice League Dark. Členem a velitelem této ligy není nikdo jiný než zabiják démonů, alkoholik a sprosťák Constantinte. Je tu také ještě jedna věc, která tomuto návratu hraje do karet. Keanu Reeves vždycky říkal, že by se do role hrozně rád vrátil. Pokud chcete mít o této postavě větší představu, zkoukněte animovaný film Justice League Dark a představte si tento obrovský comeback.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button