NovinkySeriály

The Nevers – viktoriánští nadlidé na HBO | Novinka

The Nevers (Viktoriánky) konečně ukázaly svůj trailer a vypadá to, že se máme rozhodně na co těšit. Tématika viktoriánské Anglie je dnes velice populární a spoustu seriálů se nyní do tohoto období snaží nacpat co nejvíce. Důkazem toho může být i nový seriál od Netflixu The Irregulars, který začal vycházet minulý týden.

O čem budou The Nevers?

V posledních letech vlády královny Viktorie se v Londýne objevují tzv. „Dotčení“ (Touched). Většinou se jedná o ženy, u kterých se projeví nadpřirozené schopnosti. Některé ze schopností jsou okouzlující, jiné zase velmi znepokojivé. Mezi tyto obdařené patří i například rázná vdova Amalia Trueová (Laura Donnely) a nebo geniální mladá vynálezkyně Penance Adairová (Ann Skelly). Stěžejní představitelky této nové kasty vezmou osud do vlastních rukou, aby zajistily prostor těm, pro něž v historii jak ji známe dnes, není místo.

Jedním z tvůrců seriálu byl původně i slavný Joss Whedon, tvůrce prvních dvou filmů série Avengers. Nakonec ale z projektu ustoupil s odůvodněním, že nezvládá tvorbu během pandemie koronaviru. Seriál byl nakonec i tak bez problémů dodělán a fanoušci se mohou těšit na nejslavnější období Anglie. Mělo by se jednat pouze o šestidílný seriál, který bude na HBO dostupný už 11. dubna 2021. Zkoukněte tedy trailer a pořádně se na další fantastickou novinku tohoto roku nalaďte.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button