AnimeNovinky

Ukazuje se Full Dive, anime z virtuální reality | Novinka

Celým názvem Full Dive: This Ultimate Next-Gen Full Dive RPG Is Even Shittier than Real Life! ukázalo svůj druhý trailer. Vypadá to, že žánr isekai má dalšího tažného koně, který jej může zase posunout o trochu dál. Pokud nevíte co je isekai, tak jednoduše to znamená, že hlavní postava je přenesena do jiného světa, kde by měla vykonat něco velkého. U nás na webu jsme psali například o Tate no Yuusha, Mushoku Tensei nebo Digimonech.

O čem je Full Dive?

Hlavní postavou je Hiroshi Yuki, který si říká Hiro. Je to středoškolák, který miluje hraní VRMMORPG, tedy online her ve virtuální realitě. Jeho kamarádka z dětství Rioka Kisaragi ho přinutí koupit hru Kiwame Quest, jenomže jak to bývá, hra není taková, jak se na první pohled zdá. Hráče v ní uvězní a oni se nemůžou dostat ven, co se stane ve hře, se stane i v realitě. Tudíž: umřete v herním světě – umřete v realitě (nepřipomíná to Sword Art Online?). Problém ale je, že Hiroshi pravidelně naráží na dívky, které od něj nestále něco chtějí.

Anime je inspirováno stejnojmennou light novelou od Lighta Tuchihiho. Ta začala vycházet teprve v srpnu 2020 a už jí nechala inspirovat manga a nyní i seriál. Podívejte se na trailer plný šíleností a těšte se na 12 epizod tohoto zvláštního a očividně i lehce erotického příběhu.

https://www.youtube.com/watch?v=jx_ScW13ocg

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button