HryLinuxNintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Třetí sezóna Rocket League klepe na kapotu | Novinka

Hra od vývojářů Psyonix a Panic Button Games se dočká další sezóny. Rocket League startuje novou sezónu už 7. dubna 2021. A podle tvůrců se bude jednat o tu nejrychlejší akci, kterou nám hra zatím představili. Taky se není čemu divit, když se dočkáme i vozidla typu Formule 1 nebo nabušenýho Mustangu.

Rocket League láká i na nový rocket pass

O tom, že tahle sezóna bude pořádná jízda, není pochyb. Co nás čeká? Vývojáři si pro nás připravili nový Rocket Pass. Ten bude obsahovat až 70 úrovní nových položek a hlavně nové Tyranno. Tohle brmbátko vypadá, jako kdyby přijelo z nejhlubšího kruhu pekla. Stačí jen získat Rocket Pass Premium. Docela easy, ne?

Jako další se vysokooktanovou rychlostí přiřítí dva zástupci nejslavnějších rychlostních závodů. Formule 1 a NASCAR. Každý zástupce bude po celou dobu třetí sezóny závodit se svými vlastními balíčky. Tak komu dáte přednost? Souboj titánů se také může odehrát na zcela přepracovaném stadionu DFH.

Jako obvykle bude samozřejmě na seznamu i spousta výzev, turnajů a za ně udílených herních odměn.

Víc informací a podrobností slíbili vývojáři prozradit příští týden. Dne 6. dubna ve večerních hodinách proběhne aktualizace serverů a nový obsah můžete očekávat hned od 7. dubna. Takže žhavte klávesnice. Tohle vám sedře kůži z prstů.

I tento týden vám přinášíme náš populární Maglajz. Takže pokud vám něco uniklo ze světa gamingu nebo filmu, případně seriálové zábavy, tak je článek přesně pro vás.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Back to top button