AnimeNovinky

Vyšel trailer na Sabikui Bisco | Novinka

Vypadá to, že koronavirus zastavil celý svět kromě anime. Tento rok vychází jedna úžasná série za druhou a brzy se k nim přidá další – Sabikui Bisco. Anime bude inspirováno mangou napsanou Šindžim Kobkubem, která spadá především do žánru šónen a to nejzajímavější je, že začala vycházet teprve v březnu 2018.

O čem je Sabikui Bisco?

Hlavní postava Akaboshi Bisco je tzv. Ochránce hub. To znamená, že prochází „rezavým větrem“, který vše pokrývá rezem a pomalu vyhlazuje lidstvo. Akaboshi ale zjistí, že existuje houba, která toto rezavění může zastavit, což by mu umožnilo zachránit svého mistra. Začne tak bouřlivé dobrodružství, ke kterému se přidá i krásný doktor Milo. Musí přejít přes velikou železnou poušť Saitama, aby se dostali do města, kde začala celý proces, který nyní skoro vyhladil celou civilizaci.

Sabikui Bisco, je velice populární manga a nepochybuje se, že anime bude sklízet podobný úspěch jako předloha. Jediné, čeho se můžeme bát je, že když začne seriál tak brzo vycházet podle své předlohy, bude opět plný fillerů a mohl by dopadnout v nejhorším případě jako Naruto, ve kterém jsme místo skvělého posledního arcu mohli vidět přes 150 „výplňových“ epizod. A věřím, že to už žádný fanoušek zažít nechce.

https://www.youtube.com/watch?v=7VeNSZBZAFk

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button