HryNovinky

Objevil se reveal trailer na hru Dirty Cop

Zajímají vás úplatky, prostituce a policejní brutalita? Tak to bude hra Dirty Cop právě pro vás. Vývojářská skupina True Games s vydavatelem Movie Games S.A. k tomuto simulátoru vydala oficiální trailer a ten vypadá naprosto skvěle. Musím však upozornit, že kvůli vulgaritě a násilí je hra pouze pro starší ročníky.

Co Dirty Cop nabídne?

Na policejní stanici dostanete plán vašich pochůzek a další denní rozkazy. Obejdete si parkovací lístky, budete kontrolovat rychlost a sem tam se setkáte s nějakým tím vandalem nebo drobným zločincem. Do toho samozřejmě máte špatný plat a společnost vás moc dobře nevnímá. Když ale budete mít štěstí a budete tuto práci dělat dobře, povýší vás na detektiva. Takže zbývá hlídat si, abyste se dožili důchodu.

Na druhou stranu, proč si na ten důchod nějakým „lehce“ pochybným způsobem nepřilepšit? Můžete se nechat uplácet, schovávat důkazy, zastrašovat nebo občas prostě jenom přivřít oči. Lidé udělají cokoliv, když jsou zoufalí. Navíc jste přece policista – vás nikdo určitě podezřívat nebude. Tak proč si nepomoct k lepšímu a zajištěnějšímu stáří?

Hra zatím nemá oficiální datum vydání, ale stále můžeme doufat, že stihne rok 2021. Zkoukněte zajímavý trailer a zamyslete se, není čas na změnu kariéry?

https://www.youtube.com/watch?v=Z_UrHkt6sZA

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button