Novinky

Dragon Age 4: Další drobky informací | Novinka

Nevím jak vy, ale já se nemůžu dočkat Dragon Age 4. A tak žíznivě vyhlížím sebemenší náznak, či drobek informací, aby se kolečka v mé hlavě roztočila a já mohla spekulovat, na co se můžeme těšit. Stejně jako teď, stačí dva tweety a kolečka se točí. Nebo je to možná tím, že jsem už rok zavřená doma.

Christian Dailey, produkční Dragon Age 4, se s námi včera prostřednictvím Twitteru podělil o nový artwork. Je na něm vyobrazena žena, konkrétně mágyně. O tom není pochyb, ať už díky holi, kterou drží v rukách, nebo díky knize a svitkům připevněným k jejímu pasu. Ani místo, ve kterém se nachází, není tajemstvím. Podle neonové záře a architektonických prvků je jasné, že je v Minrathous. Což podporuje i tweetová odpověď Matthewa Goldmana, kreativního ředitele Dragon Age.

Kdo je ta záhadná postava?

Otázkou pro mě tedy zůstává, odkud tato postava pochází. Jednoduchá odpověď je samozřejmě nasnadě, je v Minrathousu a je to mág, tím pádem je z Tevinteru. Což je samozřejmě validní předpoklad. Ale z nějakého důvodu se mi na mysl krade Antivanská Vrána. Myslím, že je to hlavně kvůli té zvláštní hlavici hole. Jedná se totiž o ptačí hlavu, a proto mi patrně přišla na mozek Antiva. Motiv peří se objevuje i na oblečení. Kromě Antivanské Vrány mě napadlo, že by se mohlo jednat o jednu z Rivainských věštkyň, o kterých se ví, že jsou mágyně. Na tuhle myšlenku mě patrně navedl klobouk, který mi připomíná klasický pirátský „třírohák“. A jak víme, piráti jsou v Rivain dosti běžní a celkově se jedná o mořský národ.

Jak už jsem zmiňovala na začátku, objeví se informace ohledně Dragon Age 4 a moje kolečka se roztočí. Tady se patrně točí až moc, s největší pravděpodobností je z Tevinteru a já mluvím z cesty. A co myslíte vy?

Až dospekulujete, o koho se tak může jednat, nezapomeňte se podívat na naši nejnovější recenzi Bang-On Balls.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button