HryNovinkyPCPS4

Fall Guys 4041: Čím překvapí 4. sezóna? | Novinka

Fall Guys studia Mediatonic po menším zdržení konečně přichází s očekávanou 4. sezónou a v novém traileru ukazují, na co se můžeme těšit.
Fall Guys se hned po svém vydáni v srpnu 2020 stali naprostým hitem a dodnes baví miliony hráčů po celém světě. Horečka loňského léta sice trochu pominula, ale Fall Guys se jako multiplayer battle royal stále těší masivní oblibě.

Díky svému velkému poteciálu bylo studio Mediatonic pár týdnů zpátky koupeno společností Epic Games, která stojí za jedničkou v žánru battle royal – Fortnite. Dle vyjádření Mediatonic to ale pro samotné hráče nic nemění a budoucnost titulu je nadále v dobrých rukách.

fall_guys_4041

Fall Guys 4041

sezóna vyjde v pondělí 22. března, zbývá tedy posledních pár dní posbírat odměny ze sezóny stávající. Po 3. sezóně se zimní tématikou přichází něco z trochu jiného soudku. Soutěžící fazolky se tentokrát budou postrkávat na retrofuturistických závodních dráhách ve stylu 80. let. Čeká nás záplava neonu, mimozemšťanů a nikdy nekončící disco party.

Na hráče čekají nové překážky jako lasery, silová pole a pinball mašiny. Vývojářům nechybí smysl pro humor a proto nechali hráče vybrat jméno pro pinballové páčky na síti Twitter.
Nyní hrdě nesou název Flippity Bippities.

Mediatonic dále na svých sociálních sítí ukázal některé skiny, které budou ve 4. sezóně dostupné. Patří mezi ně mimo jiné žralok, disco koule, mimozemšťan a agent z Mužů v černém.
Dále se můžeme těšit na robo žábu, raketu, vesmírného holuba ale i červeného člena posádky hry Among us.

fall_guys_costumes

Crossover mezi Fall Guys a Among us je velmi příjemnou novinkou. V traileru můžeme vidět fazoláčka v kostýmu Among us padajícího do lávy, zatímco nad ním pluje Impostor warning. Možná se ale nejedná jen o trailerový vtípek, ale potenciální indícii nové herní mechaniky. Sám červený obleček má dokonce svému nositeli propůjčit zatím neurčené schopnosti. Bylo by to tedy poprvé, kdy skiny nejsou pouze čistě kosmetickou úpravou postavy.

Jako další novinku vývojáři potvrdili vydání Fall Guys na Nintendo Switch a Xbox One a Xbox Series X/S někdy v létě 2021. Návykovou bitku o korunu si tedy budou brzy moct užít opravdu všichni.

Podobné články

Back to top button